Breaking News
20 Αυγούστου 2019

Mε 111 αθλητές και αθλήτριες, μεταξύ των οποίων και δύο εκπροσώπων του Παναθηναϊκού, θα συμμετάσχει η Ελλάδα στους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες. Οι Σπύρος Γκρίτζαλης και του Στρατής Παπαευστρατίου θα αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα beach soccer.

 

Με δύο «πράσινα» μέλη η ελληνική αποστολή στων Μεσογειακών Αγώνων

Η τελική σύνθεση της ελληνικής αποστολής απαρτίζεται από 63 άνδρες που θα συμμετάσχουν στα έντεκα αθλήματα του προγράμματος και 48 γυναίκες οι οποίες θα λάβουν μέρος σε 10 αθλήματα.

Οι αθλητές του Παναθηναϊκού Σπύρος Γκρίτζαλης και Στρατής Παπαευστρατίου στο ποδόσφαιρο σάλας θα αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα beach soccer.

Την Τετάρτη η Πρώτη στην Κηφισιά!

Στο Αθλητικό κέντρο Calcetto στην Κηφισιά θα γίνει την επόμενη Τετάρτη 21 Αυγούστου το πρώτο μάζεμα της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού, με τις προπονήσεις να αρχίζουν μία μέρα μετά.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Χάρης Γράψας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ακόμη και τους Σπύρο Γκρίτζαλη και Στρατή Παπαευστρατίου, που θα αγωνιστούν στους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες με την Εθνική ομάδα beach soccer.
leoforos.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics