Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
04 Δεκεμβρίου 2015

Το υψηλό επίπεδο που διακρίνει τις αθλήτριές του πιστοποίησε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων στο πλαίσιο του 6ου ΟΠΕΝ Πανελλήνιου Πρωταθλήματος πινγκ πονγκ “Πάτρα 2015” που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο “Δημήτριος Τόφαλος” στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου.

Ο ΟΑΧ κατάφερε να κερδίσει μία τρίτη θέση με την Μαρία Λαδάκη στην Κατηγορία των Κορασίδων, ενώ είχε ακόμα τρία πλασαρίσματα μέσα στην πρώτη 5άδα στις Κατηγορίες των Κορασίδων με την Στέλλα Λαδάκη, των Παγκορασίδων με την Ζωή Αγγελίδου και των Νεανίδων με την Εύα Φραντζεσκάκη, διακρίσεις που αποτελούν την επιβράβευση της σκληρής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις από τις Χανιώτισσες αθλήτριες. Επίσης, η Χανιώτισσα Γιώτα Κοτζαμιχάλη, αθλήτρια του Α.Ο. Ελληνικού, κατετάγη στην 8η θέση στις Κορασίδες, ενώ όσον αφορά την Κατερίνα Κοτζαμιχάλη, είχε για πρώτη φορά την ευκαιρία να λάβει μέρος σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες.

Ειδικότερα ωστόσο σε ό,τι αφορά τον τελικό για την 3η θέση των Κορασίδων, εξελίχθηκε σε αμφίρροπος, με τη Μαρία Λαδάκη να καταφέρνει να κάμπτει την αντίσταση της Δανιέλας Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου του Α.Ο. Ελληνικού, με 3-2 σετ.

Σύμφωνα με τον προπονητή των κοριτσιών, Μιχάλη Αγγελίδη: «Καταφέραμε να έχουμε μέσα στην πρώτη 5άδα τέσσερις στις πέντε αθλήτριες και αυτό είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία για ένα επαρχιακό σωματείο όπως είμαστε εμείς. Αυτές οι επιτυχίες οφείλονται στη δουλειά των κοριτσιών οι οποίες δουλεύουν σκληρά καθημερινά στην προπόνηση. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τόσο υψηλές θέσεις… Κι όλα αυτά τη στιγμή που είχαμε και μία σημαντική απουσία, αυτήν της Ρόδως Πιπεράκη, που είναι αθλήτρια υψηλού επιπέδου και θα μπορούσε επίσης να τερματίσει στις πρώτες θέσεις. Όλα αυτά δείχνουν ότι πάμε πάρα πολύ καλά και πως έχουμε βλέψεις να τα καταφέρουμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον».

Το πρωτάθλημα ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Ιωάννη Ασημακόπουλου και διοργανώθηκε από την Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Δήμο Πατρέων. Συνολικά έλαβαν μέρος 154 αγόρια και κορίτσια από διάφορες περιοχές της χώρας.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics