Breaking News
18 Μαΐου 2019

Ο Γιάννης Μιτάκης θα διεκδικήσει στην τελευταία ημέρα του ανοικτού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ΦΙΝΝ την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

 

Την τελευταία ημέρα του ανοικτού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ΦΙΝΝ, το οποίο διοργανώνει το «Athens International Sailing Center», θα γνωρίζουμε αν ο Γιάννης Μιτάκης θα έχει εξασφαλίσει για την Ελλάδα την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Σήμερα Παρασκευή οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στους διοργανωτές να βγάλουν ιστιοδρομία και μετά την 8η κούρσα που έγινε χθες αργά το απόγευμα η Ελλάδα είναι 5η στον σχετικό πίνακα. Η πρώτη Νορβηγία και η δεύτερη Βραζιλία με 102 και 103 βαθμούς αντίστοιχα μπήκαν στην πρώτη 10άδα, άρα εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Τόκιο. Έτσι, μένουν 2 ακόμα θέσεις.

Αυτή τη στιγμή 3η χώρα είναι η Ελβετία με 112 βαθμούς, 4η οι ΗΠΑ με 120 και μετά η Ελλάδα με 122. Αύριο, λοιπόν, στις 11 το πρωί θα γίνει η μητέρα των μαχών, με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι θα διεξαχθεί η ιστιοδρομία. Ελπίδες έχουν ακόμα η Αυστραλία, η Ισπανία και η Ρωσία που έρχονται από πίσω. Πρώτα θα τρέξουν οι ιστιοπλόοι από την 11η θέση και κάτω και μετά θα γίνει ο medal race.

Στη γενική βαθμολογία των 84 σκαφών ο Μιτάκης είναι 13ος .Τα πλασαρίσματά του είναι 25, 27, 14, 1, 10, 52, 14, 31. Προηγείται ο Βρετανός Τ. Σκοτ με 28 βαθμούς και ακολουθούν ο Ούγγρος Ζ. Μπέρετς με 43 βαθμούς και ο Νεοζηλανδός Α. Μαλόνεϊ με 50 βαθμούς.

Η τελετή λήξης έχει προγραμματιστεί για τις 20.30 το βράδυ στον ίδιο χώρο που ίχε γίνει και η τελετή έναρξης, δηλαδή, μπροστά από τα γραφεία της ΕΙΟ και δίπλα στο «Athens International Sailing Center» στην Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας.

Το πρωτάθλημα μεταδίδεται σε live streaming από την ΕΙΟ και την ΕΡΤ.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics