Breaking News
02 Ιουνίου 2019

Πήρε την πλέον επίσημη μορφή η πρόσκληση για τη Λεμονιά Γκαϊντατζή να μετάσχει στο World Hopes Week & Challenge 2019 της διεθνούς ομοσπονδίας πινγκ πονγκ.

 

 

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού παγκορασίδων είναι στη λίστα των κοριτσιών για το καθιερωμένο, τα τελευταία χρόνια, προπονητικό καμπ, στο οποίο παίρνουν μέρος επίλεκτες παγκορασίδες και επίλεκτοι παμπαίδες απ’ όλον τον κόσμο. Είχε εξασφαλίσει αυτό το δικαίωμα τον Απρίλιο μετά το Eurotalents hope selection camp του Λουξεμβούργου.

Ήταν, μάλιστα, η δεύτερη επιλογή της αρμόδιας επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης του αθλήματος (E.T.T.U.) έχοντας πάρει και την τρίτη θέση στο εσωτερικό τουρνουά εκείνου του καμπ. Το World Hopes Week & Challenge 2019 θα συγκεντρώσει μέχρι 16 κορίτσια έως 12 ετών και θα διεξαχθεί στο Salalah του Ομάν 25-31 Ιουλίου.

Οι προσκλήσεις αφορούν τρεις αθλήτριες από την Ασία, τρεις από την Ευρώπη, δύο από την Αφρική, δύο από τη Νότια Αμερική, μία από τη Βόρεια Αμερική και μία από την Ωκεανία. Από κει και πέρα, υπάρχει μία θέση για τη διοργανώτρια χώρα και τέλος τρεις θέσεις καλύπτονται με κάρτες ελευθέρας.

Η 12χρονη αθλήτρια του Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας είναι στις επιλογές από την Ευρώπη μαζί με τη Ρουμάνα Μέι Ρόζου-Μπιάνκα και την Ισπανίδα Μαρία Μπερχόζα. Κάθε χώρα μπορεί να έχει μάξιμουμ έναν αθλητή και μία αθλήτρια στη διεθνή συγκέντρωση προετοιμασίας.
Οι προπονήσεις θα γίνουν σε είκοσι τραπέζια στο Sultan Qaboos Youth, Culture and Entertainment Compound. Ο διευθυντής στο High Performance πρόγραμμα της I.T.T.F. και πρώην διεθνής Ιταλός, Μάσιμο Κοσταντίνι, θα πλαισιωθεί από τον Λιου Τζιαγί (Αγγλία) και τη Γινγκ Τζουν Χονγκ (Σιγκαπούρη) και θα είναι οι επικεφαλής προπονητές. Θα συνεργαστούν με δύο assistant coaches από τη διοργανώτρια ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ομάν, ενώ τα παιδιά θα υποστηρίξουν στο τραπέζι και έξι υψηλού επιπέδου βοηθοί προπόνησης.

Το καμπ έχει ουσία και για τους προπονητές, καθώς υπάρχουν ενότητες εκπαίδευσης αρκετών ωρών. Κάθε αθλητής/τρια μπορεί να έχει μαζί του (της) έναν προπονητή. Την τελευταία ημέρα της αθλητικής εκδήλωσης θα γίνει τουρνουά μόνο στο αγώνισμα του απλού.
Η πρόσκληση στο World Hopes Week Challenge 2019 είναι για την Γκαϊντατζή μία ακόμα μεγάλη δικαίωση στους κόπους και τις προσπάθειες της για περαιτέρω αγωνιστική βελτίωση.

Η αθλήτρια του Γιάννη Σταύρου έχει ήδη φτάσει και σε σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, ενώ, εκτός από το Ομάν, μετά την πετυχημένη παρουσία της στο Λουξεμβούργο μπορεί, αν θέλει, να πάρει μέρος και στο final Eurotalents Selection Camp,που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Ότοτσεκ της Σλοβενίας.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics