Breaking News
25 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Παναγιώτης Γκιώνης θα παίξει με την ομάδα της Σαϊτάμα στην ιαπωνική λίγκα.

 

Σε σπουδαία συμφωνία με την ιαπωνική Σαϊτάμα ΤΤ ήρθε ο Παναγιώτης Γκιώνης.

Ο έμπειρος διεθνής άσος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης υπέγραψε με τους Ιάπωνες συμβόλαιο ενός έτους και θα τους ενισχύσει στα παιχνίδια της κλειστής διασυλλογικής λίγκας, της επονομαζόμενης «Τ» League, που οργανώνουν ιδιωτικές εταιρείες στην ασιατική χώρα από πέρσι.

Ο κορυφαίος αθλητής της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης πήρε την άδεια από την Πολωνία και την Μπογκόρια Γκότζισκ, στην οποία αγωνίζεται κι έκανε συμβόλαιο και με το ιαπωνικό κλαμπ για να πάρει μέρος σε κάποια παιχνίδια.

Σίγουρα σε δύο, μπορεί και σε περισσότερα αν του το επιτρέψει το αγωνιστικό του πρόγραμμα, πάντως θα βρεθεί ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα της διεθνούς σκηνής κι αυτό θα τον βοηθήσει και στην προετοιμασία του στην ολυμπιακή χρονιά! Μεταξύ άλλων θα έχει συμπαίκτες τον Άγγλο Λίαμ Πίτσφορντ και τον Σουηδό Τρουλς Μέρεγκαρντ.

Σε αυτή την επαγγελματική λίγκα μετέχουν 4 ομάδες και παίζουν πολλές φορές μεταξύ τους. Κάθε ομάδα μπορεί να έχει στο δυναμικό της μέχρι και 8 παίκτες. Ειδικά διαμορφωμένο είναι και το σύστημα διεξαγωγής του κάθε ομαδικού αγώνα, όπου υπάρχει και διπλό. Αλλαγές εφαρμόζονται και σε επί μέρους ματς και για παράδειγμα το 5ο και καθοριστικό σετ, όταν το σκορ των αθλητών είναι 2-2, αρχίζει από 6-6 και όχι από 0-0… Ανάλογη διοργάνωση γίνεται και στην Κίνα.

Η Σαϊτάμα είναι περίπου 40 χιλιόμετρα μακριά από το Τόκιο. Από κορυφαίους Ευρωπαίους ήταν την περασμένη σεζόν στην ομάδα και ο Πορτογάλος Τιάγκο Απολόνια. Φέτος εκτός από τον Πίτσφορντ (που αγωνίστηκε στη Σαϊτάμα και πέρσι, στην πρώτη χρονιά της «Τ» League) και τον νεαρό Μέρεγκαρντ, είναι και ο Βονγκ Τσου Τινγκ από το Χονγκ Κονγκ.

Ο Γκιώνης έχει προγραμματίσει να κάνει το ντεμπούτο του λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου και συγκεκριμένα στις 29 και 30 Δεκεμβρίου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics