Breaking News
14 Νοεμβρίου 2019

Θλίψη στην ενόργανη γυμναστική στις ΗΠΑ από τον τραγικό θάνατο της Μέλανι Κόλμαν μετά από πτώση που είχε κατά τη διάρκεια προπόνησης στους ασύμμετρους ζυγούς.

Η 20χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του Νότιου Κονέκτικατ και αρχηγός της ομάδας γυμναστικής έκανε προπόνηση και δοκίμασε το συνηθισμένο της πρόγραμμα στο όργανο, που έχει κάνει όπως είπε και ο προπονητής της εκατοντάδες φορές. Όμως η Κόλμαν γλίστρησε και προσγειώθηκε άσχημα με την πλάτη, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τη σπονδυλική της στήλη. Αμέσως οι προπονητές της κάλεσαν ασθενοφόρο και η 20χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δύο ημέρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της στην σπονδυλική στήλη. Μετά τον θάνατό της, οι γονείς της αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα της κόρης τους: «Είμαστε σίγουροι ότι το πνεύμα της και το γέλιο της θα συνεχίσει να υπάρχει μέσω των ανθρώπων που την αγάπησαν, όπως και μέσω των ανθρώπων στους οποίους θα δώσει ζωή με τα όργανά της», είπε η οικογένεια της άτυχης κοπέλας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics