Breaking News
24 Δεκεμβρίου 2019

Οι προκλήσεις δεν τελειώνουν ποτέ, ούτε για τους φτασμένους αθλητές και ο Παναγιώτης Γκιώνης είναι έτοιμος να ζήσει στα 40 του χρόνια μία νέα και σημαντική εμπειρία. Μετά τη συμφωνία του με τη Σαϊτάμα θ’ αγωνιστεί στην επαγγελματική «Τ» League της Ιαπωνίας και θα τα… βάλει με μία σειρά από τοπ αθλητές της διεθνούς επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Ο κορυφαίος αμυντικός θα κάνει Χριστούγεννα στη χώρα με τη μεγάλη δυναμική και παράδοση στο άθλημα και λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου θα μετάσχει σε δύο αγώνες πρωταθλήματος. Δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει και σε άλλο διήμερο, πάντως κι αυτή η προγραμματισμένη συμμετοχή του στις δύο αγωνιστικές του Δεκεμβρίου θα έχει πολλή ουσία. Θα του δώσει την ευκαιρία να παίξει με σπουδαία ονόματα κι αυτό θα τον βοηθήσει και στην προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, που επίσης θα γίνουν σε ιαπωνικά εδάφη.

Η «Τ» League είναι κλειστή διασυλλογική λίγκα και την οργανώνουν από πέρσι ιδιωτικές εταιρείες. Μετέχουν μόλις 4 ομάδες, κάθε μία μπορεί να έχει στο δυναμικό της μέχρι και 8 παίκτες και κοντράρονται πολλές φορές μεταξύ τους. Ιδιαίτερο είναι και το σύστημα διεξαγωγής του κάθε ομαδικού αγώνα. Για παράδειγμα υπάρχει και διπλό, ενώ σε επί μέρους ματς, που φτάνουν στο 2-2, το 5ο και καθοριστικό σετ αρχίζει από 6-6 και όχι από 0-0.

Ο Γκιώνης, που μεταβαίνει σήμερα στην Ιαπωνία, ήρθε σε μονοετή συμφωνία με την Τ.Τ. Σαϊτάμα και είχε κανονίσει από την αρχή να κάνει το ντεμπούτο του λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου. Στις 29 Δεκεμβρίου η ομάδα του αντιμετωπίζει την πανίσχυρη Ryukyu Asteeda, η οποία έχει στις τάξεις της τους Τσουάν Τσι Γιουάν, Τσεν Τσίεν Αν από την Ταϊπέι, τον Κορεάτη Γιου Σι Χιουκ, τον Λι Πινγκ που αγωνίζεται σαν αθλητής του Κατάρ και τους Ιάπωνες Μαχάρου Γιοσιμούρα, Γιούτο Μουραμάτσου και Γιούτο Κιζουκούρι.

Στις 30 Δεκεμβρίου παίρνει σειρά η αναμέτρηση με την εξίσου δυνατή Kinoshita meister Tokyo, που είναι και στην 1η θέση έπειτα από 8 αγωνιστικές. Εκεί αγωνίζονται οι Ιάπωνες Τζουν Μιζουτάνι, Τομομάζου Χαριμότο, Κόκι Νίουα, Γιουκίγια Ούντα, Γιούγια Οσίμα, ο Κινέζος Χου Γινγκτσάο και ο Πορτογάλος Μάρκος Φρέιτας.

Η Σαϊτάμα τέλος, σε αυτά τα δύο παιχνίδια έχει διαθέσιμους, πέραν του Γκιώνη, τον Άγγλο Λίαμ Πίτσφορντ και τους Ιάπωνες Κέντα Ματσουντάιρα, Τζιν Ουέντα, Τακούγια Τζιν και Γιούκι Χιράνο. Ο Γκιώνης ομολογεί ότι είναι πρόκληση γι' αυτόν το τόσο υψηλό επίπεδο και θα κοιτάξει να προσαρμοστεί στις λίγες ημέρες προπονήσεων ώστε να βοηθήσει την ομάδα του με δύσκολες νίκες, Στη βαθμολογία μετά από 8 ματς η Σαϊτάμα βρίσκεται στην 3η θέση με 19 βαθμούς. Στο πρωτάθλημα αγωνίζεται και η Οκαγιάμα, που περιορίζεται στην 4η θέση με 11 βαθμούς.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics