Breaking News
08 Ιουλίου 2020

Οι γαλλικές ομάδες του πρωταθλήματος ράγκμπι ήρθαν σε συμφωνία να ρίξουν κατά 12% το ανώτατο όριο των μισθών σταδιακά μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια εξαιτίας της πανδημίας.

 



Ο πρόεδρος της Κάστρ -μιας εκ των 14 συλλόγων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα- δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP) πως είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για να μειωθεί το ετήσιο ποσό που αφορά τους μισθούς χωρίς, φυσικά, να υπάρχει καμία εξαίρεση σε πρωτοκλασσάτους παίκτες.

Το ποσό των περίπου 11,3εκ.€ θα πέσει σταδιακά στα 9,94εκ.€ ήδη από την επόμενη χρονιά αφού οι ιθύνοντες έκριναν πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος για την επιβίωση του σώματος του πρωταθλήματος.

Αξίζει να αναφερθεί πως ήδη από τις αρχές Απριλίου το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε άμεσα, χωρίς να αναδειχθεί κάποιος πρωταθλητής. Φυσικά, ο κορωνοϊός προκάλεσε ποικίλες αλλαγές ακόμη και στα οικονομικά των ομάδων σε κάθε άθλημα, επομένως, η νέα χρονιά θα ξεικνήσει με μειωμένο μπάτζετ για να μπορέσει να επιβιώσει.

Ο πρόεδρος, μάλιστα, Πιέρ-Ιβ Ρεβόλ επεσήμανε στις δηλώσεις του πως όλα τα δεδομένα θα εξεταστούν από την ομοσπονδία συνδυαστικά με άλλα μέτρα που θα πρέπει να παρθούν.

Στο ίδιο μήκος κύματος, κυμάνθηκε και το αγγλικό πρωτάθλημα ράγκμπι που τον περασμένο μήνα ανακοίνωσε πως το ποσό των μισθών έπεσε περίπου στα 5,6εκ.€.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics