Breaking News
30 Σεπτεμβρίου 2020

Η Ισμήνη Νόνη μίλησε στο Sports3.gr για την μεγάλη επιτυχία της τετράκωπου στο Βελιγράδι και για τα μελλοντικά σχέδιά της


Μιχάλης Σοφιανός by Μιχάλης Σοφιανός  
Νόνη: «Το περίμενα το μετάλλιο»
Η τετράκωπος νεανίδων κατάφερε και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκε στην Ada Ciganlija του Βελιγραδίου. Η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τις Ισμήνη Νόνη, Νένα Πατέρπου, Ελένη Χαραλαμπίδου και Ιωάννα Ασβεστά, δείχνοντας τεράστια ψυχικά και σωματικά αποθέματα και ενώ χρειάστηκε το ρεπεσάζ για να προκριθεί στον ημιτελικό, κατάφερε να «γυρίσει» την κατάσταση και να πάρει την 2η θέση.

Η Ισμήνη Νόνη μίλησε στο Sports3.gr για το πως έζησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σερβίας αναφέροντας: «Οι αγώνες ήταν αρκετά δύσκολοι. Ξεκινήσαμε στον προκριματικό πρώτες μέχρι τα 1250 μετρά, αλλά μετά και λόγω καιρού καταλήξαμε να τερματίζουν τρίτες και έτσι δεν προκριθήκαμε κατευθείαν στον τελικό. Χρειάστηκε να πάμε στα επαναληπτικά όπου κατακτήσαμε την τρίτη θέση πίσω από την Ρουμανία και την Ρωσία και περάσαμε. Αφού λοιπόν συνειδητοποίησαμε ότι πάμε τελικό, καθίσαμε συζητήσαμε και μπήκαμε στον έτοιμες να κάνουμε την έκπληξη και να κατακτήσουμε αυτό που πραγματικά μας άξιζε.

Η κούρσα του τελικού δεν ήταν σε καμία περίπτωση όπως την είχαμε φανταστεί. Ήταν αρκετά πιο εύκολη. Περιμέναμε να κριθεί το αποτέλεσμα σε κλάσματα του δευτερολέπτου αλλά ευτυχώς ξεχωρίσαμε από την αρχή, όπου ήμασταν όπως μας είπαν μέχρι τα 1500 πρώτες για ο,8 κλάσματα του δευτερολέπτου, αλλά στο τέλος πήραμε την δεύτερη θέση. Προσωπικά το περίμενα το μετάλλιο, αλλά δεν ήξερα το… χρώμα του. Είχαμε κάνει τόσο κόπο, ήμασταν 2 μήνες μαζί στο κοινόβιο και δεν υπήρχε περίπτωση να το χάναμε».

Η προετοιμασία για μια τόσο σημαντική διοργάνωση εν μέσω πανδημίας είναι πολύ δύσκολη, ειδικά όταν μπαίνει και το κομμάτι της ψυχολογικής πίεσης. Η αθλήτρια του Ν.Ο.Β. Αργοναύτες μας λέει: «Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο. Έπρεπε να ακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα προπόνησης από το σπίτι με ένα εργόμετρο και με την ψυχολογία αρκετά πεσμένη, γιατί σκεφτόμασταν ότι θα ακυρωθούν όλοι οι αγώνες. Πιστεύω ότι ήταν η πιο δύσκολη περίοδος για έναν αθλητή».

Η νεαρή αθλήτρια δεν ξεχνάει, επίσης, να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που την στήριξαν, όλα αυτά τα χρόνια «Θέλω να αφιερώσω αυτήν την διάκριση στην οικογένεια μου γιατί και αυτοί πέρασαν αυτήν την πανδημία μέσα στο σπίτι και με βλέπανε να «πονάω», αλλά και στον παππού μου που με βλέπει από ψηλά!!»

Όσο για τους μελλοντικούς στόχους της η Ισμήνη Νόνη είναι έτοιμη να αντεπεξέλθει στις νέες απαιτήσεις: «Επιστρέφω στο σωματείο μου (Ναυτικός Όμιλος Βόλου Αργοναύτες) και αρχίζω προπονήσεις για την χρονιά. Πλέον αλλάζω κατηγορία και από αυτή των νεανίδων πάω under 23 οπότε και οι απαιτήσεις θα είναι διαφορετικές».

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics