Breaking News
29 Οκτωβρίου 2020

Όπως έκανε γνωστό η Ομοσπονδία, τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καταδύσεων θα διεξαχθούν τον Δεκέμβρη.

 

Τον Δεκέμβρη θα διεξαχθούν τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Καταδύσεων για το 2020, που είχαν προγραμματιστεί για τον Οκτώβρη και τελικά αναβλήθηκαν λόγω μη επαρκούς και έγκαιρης προετοιμασίας των αθλητών, αφού το ολυμπιακό Καταδυτήριο στο ΟΑΚΑ παρέμεινε κλειστό για εργασίες συντήρησης.

Στις 3-5 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί, στο ΟΑΚΑ, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ, Γ' και Δ' Κατηγορίας, ενώ στις 18-20 Δεκεμβρίου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α' και Β' Κατητηγορίας, καθώς επίσης και η Ημερίδα της προαγωνιστικής Ε' Κατηγορίας.

Το Καλεντάρι του 2021

Η νέα αγωνιστική περίοδος (2020-21) αρχίζει τον Ιανουάριο με το Κύπελλο Χριστουγέννων (15-17 του μήνα), σύμφωνα με το Καλεντάρι του αθλήματος, όπως αυτό αποφασίστηκε.

Στις 18-23 Απριλίου είναι προγραμματισμένη να γίνει στο Τόκιο, η ολυμπιακή πρόκριση, 10-16 Μαϊου το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών στη Βουδαπέστη, 21-23 Μαϊου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ, Γ' και Δ' Κατηγορίας, 11-13 Ιουνίου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α' και Β' Κατηγορίας και 27 Ιουνίου – 4 Ιουλίου το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων (Α', Β').
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics