Breaking News
31 Οκτωβρίου 2020

Με καλές καιρικές γενικά θα περάσει το Σάββατο, χωρίς βροχές σχεδόν παντού, με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες, βοριάδες και ηλιοφάνεια. Την Κυριακή η συννεφιά θα είναι λίγο περισσότερη με φρεσκάρισμα του βοριά στα ανατολικά. Χωρίς καιρικά προβλήματα και ιδιαίτερες αλλαγές θα ξεκινήσει και η νέα εβδομάδα.

 

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, γενικά αίθριος καιρός με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις και πιθανές ασθενείς βροχές στη Θράκη. Η θερμοκρασία από 3 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια και το θερμόμετρο από 13 έως 20 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 6 έως 23 βαθμούς.

Στην Πάτρα, γενικά αίθριος καιρός.

Στην Πελοπόννησο, λίγες τοπικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα βροχής στα νότια. Ο υδράργυρος από 8 έως 22 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αρκετή ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 13 έως 22 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά ηλιοφάνεια. Άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ στα Δωδεκάνησα και η θερμοκρασία από 13 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός. Ο υδράργυρος από 7 έως 22 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια. Άνεμοι βόρειοι έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
ALPHATV.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics