Breaking News
01 Δεκεμβρίου 2020

Περισσότερες από 300 κορυφαίες προσωπικότητες του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ έκαναν τη διαφορά εν μέσω καραντίνας - Δείτε το βίντεο
Κώστας Ασημακόπουλος  

 

Στην προσπάθεια μας να βρεθούμε δίπλα στους αθλητές και τον απλό κόσμο που ζει… αθλητικά, ακόμα και εν μέσω καραντίνας, δημιουργήσαμε το πρώτο Instagram Volley Challenge, γιατί για εμάς…κάθε άθλημα μετράει.

H αρχή έγινε από το μπιτς βόλεϊ και με μεγάλη χαρά σας κοινοποιούμε τη δράση και τις συμμετοχές αθλητών και διάσημων που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Sport3.gr δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας. Γιατί ο αθλητισμός είναι μέσα μας…

Το κορυφαίο δίδυμο του μπιτς βόλεϊ Αρβανίτη – Καραγκούνη με τους προπονητές τους αλλά και οι Μπάκα – Μαναβή, έδωσαν το παρόν από την πρώτη ημέρα, με ευφάνταστα και αυξημένης δυσκολίας ομολογουμένως challenges.

Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 300, μέσα στους οποίους η Έφη Σφυρή, η Ναταλία Δραγούμη, παίκτριες της ομάδας του Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ της Α1 γυναικών αλλά και παίκτες από όλες τις ομάδες της volley league ανδρών.

Τα επιλεγμένα πλάνα του σχετικού video δίνει μόνο μια μικρή αίσθηση από το υπέροχο κλίμα που δημιουργήθηκε. Αυτός ήταν και ο σκοπός του sports3 volley challenge. Να ενθαρρύνει τους παίκτες του αθλήματος, αλλά και τους φιλάθλους του volley & beach volley να ενώσουν τη θετική ενέργειά τους και την αισιοδοξία τους σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για τη δημόσια υγεία και τον Ελληνικό αθλητισμό με κλειστά γήπεδα”

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics