Breaking News
14 Φεβρουαρίου 2021

Απόλυτα σίγουρος για την στήριξη και την πίστη των παικτών του στο πρόσωοπό του εμφανίστηκε ο Τζενάρο Γκατούζο μετά το 1-0 της Νάπολι απέναντι στη Γιουβέντους.

 

Ο «Ρίνο» μάλιστα μεταξύ άλλων ξέσπασε κατά δημοσιογράφων και λοιπών που θα σκέφτονταν να τον προσβάλλουν δίχως ν' αναλογιστούν τις συνέπειες και το ... κυνηγητό που θα εξαπέλυε ο κόουτς των «παρτενοπέι» για να τους βρει, ανέφερε:

«Δείξαμε καρδιά και αποφασιστικότητα. Αν δεν είχα την στήριξη των παικτών μου θα τα είχα ήδη μαζέψει και θα είχα φύγει από την ομάδα. Παλέψαμε για να κρατήσουμε ανέπαφη και την εστία μας.

Δεν αμφέβαλα ποτέ για την ομάδα μου. Δεν πας πουθενά δίχως πίστη στην ομάδα. Πάντοτε αισθανόμουν ότι ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε όσ α έπρεπε».

Η Νάπολι πήρε δυο σερί ματς πρωταθλήματος απέναντι στη Γιουβέντους μετά το 2011 και την εποχή του Βάλτερ Ματσάρι!
Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΦΗ-Βόλος: Τώρα για το πρωτάθλημα

Ο καιρός σήμερα 14/02/2021

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics