Breaking News
02 Μαρτίου 2021

Πώς θα εξελιχθεί η μέρα, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

 

Δημιουργήστε γέφυρες για να υπάρξει ισορροπία…

Κριός

Η συνεργασία είναι το παν σήμερα και χρειάζεται να βάλετε όλη σας την ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Ταύρος

Ξέρετε καλά την δουλειά που έχετε αναλάβει καθώς και τις δεξιότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πετύχετε τον στόχο σας.

Δίδυμοι

Η κούραση είναι εμφανής και έχετε ειδικά σήμερα την ανάγκη να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο θα σας χαροποιήσει και θα πάρει μακριά τις έγνοιες σας.

Καρκίνος

Καλή ημέρα να ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να επεκταθεί. Από το πιο απλό μέχρι κάτι πολύ σημαντικό σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Λέων

Μέσω της επικοινωνίας σήμερα μπορείτε να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν ή να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που εκτιμάτε και θέλετε κοντά σας.

Παρθένος

Θέματα αξιών ή οικονομικά ζητήματα έρχονται στο τραπέζι αυτές τις ημέρες. Με σύνεση καλό θα είναι να κρατήσετε τις ισορροπίες.

Διαβάστε επίσης: Κριός, Ζυγός, Σκορπιός: Ποιος είναι ο κρυφός φόβος αυτών των ζωδίων

Ζυγός

Καλή ημέρα για δράσεις που έχουν σκοπό την επέκταση. Ειδικά, θέματα που σχετίζονται με την προβολή σας και το πώς φαίνεστε στον κόσμο γύρω σας, ευνοούνται.

Σκορπιός

Μπορεί διάφορες σκέψεις να κάνετε σήμερα οι οποίες να σας μπερδεύουν αντί να βάζουν τα πράγματα σε μια σειρά. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και θα βρείτε την άκρη του νήματος.

Τοξότης

Καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν το στοιχείο της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και γίνονται για έναν περισσότερο συλλογικό σκοπό.

Αιγόκερως

Επαγγελματικά θέματα είναι κινητοποιημένα και φαίνεστε πως και εσείς είστε σε φόρμα για να τα διεκπεραιώσετε.

Υδροχόος

Σήμερα ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ταξιδεύουν και μπορούν να σας εμπνεύσουν. Είναι σημαντικό για την εργασία που έχετε αναλάβει αυτή την στιγμή.

Ιχθύες

Εάν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με θέματα τα οποία έχουν μεγάλη ευθύνη ή υπάρχει δυσκολία κυρίως σε ψυχικό επίπεδο για εσάς, να ξέρετε πως έχετε βοήθεια σημαντική από τους ανθρώπους που σας αγαπούν.

Πηγή: portraits.gr
Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Τον έκανε ασήκωτο στο ξύλο επειδή οι κεφτέδες ήταν καυτεροί (vid)

Τα highlights από την νίκη της Σάκκαρη (vid)

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics