Breaking News
05 Μαρτίου 2021

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι κάτοικοι του Σαν Φρανσίσκο όταν είδαν ένα σπίτι να… κυκλοφορεί στα στενά της πόλης τους.

 

Άναυδοι έμειναν οι κάτοικοι του Σαν Φρανσίσκο, το περασμένο Σάββατο (20/2), όταν αντίκρυσαν μια βικτοριανή κατοικία επιβλητικών διαστάσεων να μεταφέρεται πάνω σε ρυμουλκό-νταλίκα εντός των στενών της πόλης.


Ειδικότερα, το οικόπεδο όπου έδρευε επί 139 χρόνια η εν λόγω 465 τ.μ. κατοικία πουλήθηκε σε μεσίτη ακινήτων, ο οποίος ετοιμάζεται να υψώσει ένα συγκρότημα 17 πολυτελών κατοικιών.

Στο πλαίσιο αυτό, το μεγάλης πολιτιστικής σημασίας κτήριο μετακινήθηκε 7 τετράγωνα πιο πέρα, από την Franklin Street στη Fulton Street. Για τη μεταφορά του επιστρατεύτηκε ένα ειδικά διαμορφωμένο όχημα το οποίο αφού το… φόρτωσε, άρχισε να διασχίζει τα στενά της πόλης.

Η όλη διαδικασία συντονίστηκε από τις τοπικές αρχές, οι οποίες έλαβαν κάθε δυνατό προληπτικό μέτρο με φόντο την αποφυγή οποιουδήποτε ατυχήματος.

Η επιχείρηση γρήγορα μετατράπηκε σε ένα σπάνιο θέαμα, με χιλιάδες ανθρώπους να κατακλύζουν τους δρόμους ώστε να απαθανατίσουν μέσω των smartphone τους τη στιγμή.

Σημειώνεται πως το μεταφερθέν σπίτι αποτελεί ένα σημείο αναφοράς και ένα κτήριο σπουδαίας πολιτιστικής αξίας για την περιοχή, γεγονός που απέτρεψε την κατεδάφισή του.

 newsauto.gr

Διαβάστε επίσης:

Αυγενάκης: «Θα βρεθεί λύση με τον Γκολομέεφ, θα φέρει και μετάλλιο»

Ο Φρέσκος Άνεμος εγγυητής για το μέλλον της ιστιοπλοΐας!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics