Breaking News
15 Απριλίου 2021

Το ενδεχόμενο ακύρωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο παραμένει στο τραπέζι των συζητήσεων από την πλευρά της ιαπωνικής πλευράς, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

Σύμφωνα με τον Τοσιχίρο Νικάι, το συγκεκριμένο ενδεχόμενο δεν έχει αποκλειστεί, αν υπάρξει επιδείνωση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο γενικός γραμματέας του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ιαπωνίας δήλωσε πως ''εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, μετά την αύξηση των ημερήσιων κρουσμάτων στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.''

Οι επιδημιολόγοι κάνουν λόγο για τέταρτο κύμα στην Ιαπωνία, με τα κρούσματα να ξεπερνούν τις τέσσερις χιλιάδες ημερησίως. Από την πλευρά της, η κυβέρνηση ξεκαθαρίζει ''πως θα ληφθούν αυστηρά μέτρα για τη διεξαγωγή των Αγώνων, ανάμεσα στα οποία θα είναι ο περιορισμός στην παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες των γηπέδων''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Χωρίς Νέιρα ο ΟΦΗ με Ατρόμητο

NBA: Στην κορυφή του Top 10 ο Ντόντσιτς (video)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics