Breaking News
10 Μαΐου 2021

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου: Προκρίθηκε στον τελικό του Ελεύθερου Σόλο ως 3η από τον Προκριματικό
Γιάννης Κορακής 

 

Εμφάνιση μεταλλίου πραγματοποίησε η πρωταθλήτριά μας της Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη στον προκριματικό του ελεύθερου προγράμματος του Σόλο, το πρωί της Δευτέρας (10/5), στη Βουδαπέστη, στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου. Η περήφανη Ελληνίδα μπαλαρίνα της πισίνας έκανε μια σπουδαία εκτέλεση του προγράμματός της και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό, καθώς κατέλαβε την 3η θέση με 89.9667 βαθμούς. Κάτι που σημαίνει ότι πάει φουλ για μετάλλιο.

Την πρώτη θέση στον προκριματικό πήρε η Ρωσίδα Σουμπότινα (95.6000) και τη 2η η Ουκρανή Φιέντινα (92.7667), ενώ η Πλατανιώτη άφησε πίσω στη βαθμολογία αθλήτριες από παραδοσιακές δυνάμεις της Ευρώπης όπως η Ισπανία και η Ιταλία, που μετέχουν, όμως, με νεάνιδες εκπροσώπους. Σας είχαμε προϊδεάσει, μάλιστα, για την εξέλιξη αυτή και την αναμονή του μεταλλίου, με την ανάλυσή μας από την πρώτη προαναγγελία για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Ο τελικός του αγωνίσματος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (12/5) στις 10 το πρωί (ώρα Ελλάδας).

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ  τα αποτελέσματα των σημερινών προκριματικών.
Πηγή:sports3.gr
Διαβάστε επίσης

Γιακουμάκης: Αυτό το ποσό ζητάει η Φένλο για την παραχώρησή του [vid]

 

Δεύτερη καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο για την Κατερίνα Στεφανίδη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics