Breaking News
10 Μαΐου 2021

Την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής κατηγορίας πόλο γυναικών κατέλαβε η ΑΕΚ που επιβλήθηκε με 10-5 του Ρεθύμνου για τη 14η αγωνιστική.


Η Ένωση θα είναι οριστικά πέμπτη στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα της Κικής Λιόση στην παρθενική της συμμετοχή στην κορυφαία κατηγορία άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και υποσχέσεις με το μέλλον.

Η ΑΕΚ έχει συγκομιδή επτά νίκες και δύο ισοπαλίες σε 17 ματς. Η Ένωση βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου, ωστόσο με εντυπωσιακή απόδοση στο τρίτο καθάρισε το ματς.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΑΕΚ 5-10

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 0-6, 2-2.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ (προπονητής Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού, Κυριακάκη 1, Γαβαλά 3, Τσιουγκρή, Φραγγελάκη 1, Λαμπαθάκη, Χρυσοβέργη, Φαρμάκη.

ΑΕΚ (προπονήτρια Κική Λιόση): Τσουρή, Α. Λούδη 3, Ε. Λούδη, Πατερου 1, Μαστρόκαλου 3, Μπενέκου 2, Στρατιδάκη 1, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Κώτσου, Δανέζη, Δρένιου, Παναρετου.
Πηγή:sdna.gr
Διαβάστε επίσης

 

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου: Ολοταχώς για μετάλλιο η Πλατανιώτη

 

Γιακουμάκης: Αυτό το ποσό ζητάει η Φένλο για την παραχώρησή του [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics