Breaking News
20 Σεπτεμβρίου 2021

Στην απόκτηση ακόμη τριών παικτών προχώρησε ο Ηρόδοτος.

 

Τρεις νέους παίκτες πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Ηρόδοτος, ο οποίος δυναμώνει σημαντικά. Στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού θα αγωνίζονται ο 22χρονος μέσος Γιώργος Σουρνάκης, ο 26χρονος επιθετικός Μηνάς Χαλκιαδάκης και ο 25χρονος αριστερός μπακ Παναγιώτης Αρναούτογλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έναρξη συνεργασίας με Σουρνάκη - Χαλκιαδάκη - Αρναούτογλου

 

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρόδοτος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις προσθήκες των Γιώργο Σουρνάκη, Μηνά Χαλκιαδάκη και Παναγιώτη Αρναούτογλου, στην ομάδα μας.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΣΟΥΡΝΑΚΗ
Ο Γιώργος Σουρνάκης γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1999 στο Ηράκλειο Κρήτης. Η θέση του είναι μέσος και έχει ύψος 1.85. Έχει αγωνιστεί στην Κ20 του ΟΦΗ και υπέγραψε συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα. Έχει αγωνιστεί στην Κ15 του Εργοτέλη και στην Κ17 του Πανιωνίου. Με τον ΟΦΗ συμμετείχε σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ ενώ αγωνίστηκε και σε ένα ματς Κυπέλλου.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ
Ο Μηνάς Χαλκιαδάκης είναι γεννημένος 5 Φεβρουαρίου του 1995, στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχει ύψος 1.86 και είναι επιθετικός που αγωνίζεται και στα πλάγια.
Ξεκίνησε από το Αθλόπολις και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Κ20 του Παναθηναϊκού ενώ αποτέλεσε μέλος και την πρώτης ομάδας. Από εκεί δόθηκε δανεικός στην ΑΕΖ Ζακακίου και επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πανθρακικός. Ακολούθησε η Αναγέννηση Καρδίτσας, η ΠΑΕ Χανιά. Μετά από μια πετυχημένη χρονιά στα Χανιά, συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό όμως η μεταγραφή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Το 2019 πήρε μεταγραφή για την Μποτοσάνι, στην Α’ κατηγορία της Ρουμανίας η οποία συμμετείχε και στο Europa League. Φέτος, θα στελεχώσει το ρόστερ της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Επιπλέον, έχει συμμετοχές με την Εθνική Νέων.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ
O Παναγιώτης Αρναούτογλου είναι 25 ετών, γεννημένος στις 30 Μαΐου του 1996 στην Αθήνα. Έχεις ύψος 1.83 και είναι αριστερός οπισθοφύλακας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο είχε αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομής του. Έπειτα συμφώνησε με την Καρσλούη και αγωνίστηκε στην Κ19 αλλά και στην δεύτερη ομάδα. Το 2016 επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Απόλλωνα Σμύρνης και μετά είχε σειρά η Καλλονή. Το 2017 πήρε μεταγραφή από τον Πανελευσινιακό στα Χανιά και μετά βρέθηκε στην Καβάλα για την ομώνυμη ομάδα. Το 2020 έγινε και πάλι κάτοικος Κρήτης για λογαριασμό του ΟΦ Ιεράπετρας και φέτος θα είναι παίκτης του Ηροδότου».
onsports.gr
Διαβάστε επίσης:

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics