Breaking News
20 Σεπτεμβρίου 2021

Οι Γιάννης Αναστασίου, Νίκος Νιόπλιας πανηγύρισαν στο φινάλε σε Περιστέρι και Ηράκλειο, αντίστοιχα, με τον Παναιτωλικό να κερδίζει τον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ να ισοφαρίζει (3-3) την ΑΕΚ αν και έχανε με 3-0.

 

Γιάννης Αναστασίου, Νίκος Νιόπλιας: Έφτασαν τις 100 συμμετοχές
Υπήρξαν συμπαίκτες για δυόμισι χρόνια στον ΟΦΗ. Χθες (19/9) έζησαν έντονες στιγμές μέχρι το τέλος των αγώνων των ομάδων που έχουν την τεχνική ηγεσία. Και οι δύο πανηγύρισαν επιτυχία στην εκπνοή των αγώνων των ομάδων τους. Και οι δύο έδωσαν ένα... επετειακό για τους ίδιους παιχνίδι.

Ο Γιάννης Αναστασίου πανηγύρισε τη νίκη του Παναιτωλικού μέσα στο Περιστέρι, σε βάρος της προηγούμενης ομάδας του, του Ατρομήτου στο τέλος του αγώνα. Για τον Αρτινό προπονητή ήταν το 100ο του παιχνίδι σε πάγκο ομάδας Super League. Έχει 56 νίκες, 20 ισοπαλίες και 24 ήττες. Ο Αναστασίου έχει 88 αγώνες με τον Παναθηναϊκό, 10 με τον Ατρόμητο και δύο με τον Παναιτωλικό.

Fosonline.gr
Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός σήμερα 20/09/2021[vid]

 

 

 

Ευρωπαϊκό Τοπ 16: Με νικητές Φρανζίσκα και Μίτελχαμ ολοκληρώθηκε η γιορτή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics