Breaking News
21 Μαρτίου 2020

Από την Αλίντα Κανάκη

Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 21 Μαρτίου

 

Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση.

Κριός

Να μιλάτε συχνά και να εξωτερικεύετε τα παράπονα σας και ότι σας απασχολεί σε κάποιο πρόσωπο που νιώθετε κοντά σας και σας καταλαβαίνει.

Ταύρος

Συναρπαστικές περιπέτειες έρχονται στην επιφάνεια και φωτίζονται οι υψηλότεροι στόχοι σας. Με ρεαλισμό και αισιοδοξία, οργανώστε το πρόγραμμα σας.

Δίδυμοι

Η εύνοια του πλανητικού σκηνικού σας δίνει μεγάλη αισιοδοξία αλλά δεν πρέπει να βιάζεστε και να δημιουργείτε άγχος και στους άλλους.

Καρκίνος

Καλλιτεχνικές δραστηριότητες και νέες γνωριμίες έχει το σημερινό μενού. Ερωτικά εμφανίζετε κάτι νέο! Ζήστε το, με ρεαλισμό και προφύλαξη, αν κρίνετε ότι κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο..

Λέων

Απρόοπτες εξελίξεις για σας στον οικονομικό τομέα! Μια συμφωνία θα σημαδέψει τη μελλοντική σας κοινωνική άνοδο.

Παρθένος

Το περιβάλλον σας γίνεται ευχάριστο σήμερα με εποικοδομητικές συναντήσεις. Θα σας δοθούν και ευκαιρίες μέσα από ξαφνικές επαφές (ερωτικές – επαγγελματικές), γι αυτό έχετε τα μάτια σας ανοιχτά να τις «αρπάξετε»

Ζυγός

Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από ένα άτομο που δεν σας έχει φερθεί και πολύ καλά κατά το παρελθόν. Διότι το δίς εξαμαρτείν…

Σκορπιός

Μην αφήσετε την άσχημη διάθεσή σας να σας απομακρύνει από σημαντικούς ανθρώπους. Βγείτε και διασκεδάστε!

Τοξότης

Απολαύστε ένα Σάββατο, όπου τα σχέδιά σας προχωρούν όπως τα υπολογίζατε και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στην ηρεμία.

Αιγόκερως

Αν είστε μόνοι, δημιουργήστε τις συνθήκες που σας κάνουν να περνάτε καλά. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να είστε καλά με τον εαυτό σας!

Υδροχόος

Στη σχέση σας επικρατεί ηρεμία και αυτό ακόμα είναι μάννα εξ ουρανού για σας. Χρειάζεστε χαλάρωση και λίγη ρομαντική ατμόσφαιρα.

Ιχθείς

Πιθανότατα να έχετε μια μικρή αύξηση στο εισόδημά σας. Μην τα χαλάσετε πριν καν τα βάλετε στην τσέπη σας.
mononews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics