Breaking News
09 Ιουλίου 2020

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά περισσότερα από 10.000€ αιτούνται ομάδες γκολφ στην Αγγλία από την κυβέρνηση καθώς επλήγησαν αρκετά από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού την τρέχουσα χρονιά.

 


Περίπου 11.200€ ζητούν από επιχορηγήσεις λόγω κορωνοϊού σύλλογοι γκολφ στην Αγγλία

Ποιος είπε ότι και το γκολφ δεν βίωσε κρίση εν μέσω πανδημίας; Η κυβέρνηση της Αγγλίας ανακοίνωσε πως εγκρίθηκε κονδύλι περίπου 3εκ.€ για να μπορέσει να διαμοιραστεί προς όσους κάνουν την αίτησή τους για την επιχορήγηση.

Οι σύλλογοι όπως επίσης και οι υπεύθυνοι των εγκαταστάσεων μπορούν με διαδικτυακό τρόπο να απευθυνθούν στην πλατφόρμα ώστε να πιστωθούν τα χρήματα.

«Το πνεύμα της κοινότητας, της αφοσίωσης στο παιχνίδι, της προθυμίας να βρεθούν λύσεις σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες καθώς επίσης και η υποστήριξη του αγγλικού γκολφ επισημαίνει ότι η καθοδήγηση ήταν σημαντική. Άλλωστε, το άθλημα διαδραματίζει καίριο ρόλο στην αθλητική επανένταξη της κοινωνίας», δήλωσε ο CEO της ομοσπονδίας Τζέρεμι Τόμλινσον.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics