Breaking News
04 Αυγούστου 2020

Διπλό κρούσμα σε αθλήτριες, αδελφές ενός ήδη επιβεβαιωμένου κρούσματος στην Κέρκυρα - Λουκέτο στο ΕΑΚΚ, την Τρίτη (4/8) η απολύμανση στις εγκαταστάσεις

 

Ειδικότερα, όπως τόνισε στο enimerosi.com ο πρόεδρος της διοίκησης του ΕΑΚ Κέρκυρας, Σταμάτης Λυκούρης, το πρωί της Δευτέρας 3 Αυγούστου ήρθαν οι απαντήσεις από τα δείγματα που έδωσαν δύο αθλήτριες του κρίκετ, που συμμετείχαν σε πανελλήνια διοργάνωση και από τη στιγμή που ήταν θετικές, ήταν επιβεβλημένο να μπει λουκέτο στις εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα, στο κλειστό του ΕΑΚΚ διεξαγόταν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού (Indoor) Κρίκετ, μετά την εξέλιξη αυτή ωστόσο, «παγώνει» κάθε αθλητική δραστηριότητα στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου.

 

 Οι δύο αθλήτριες, οι οποίες είναι αδελφές ενός ήδη επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού στην Κέρκυρα, έκαναν το rapid test σε ιδιωτική κλινική και μετά την θετική απάντηση σ' αυτό, η Ομοσπονδία Κρίκετ, όπως τόνισε στο enimerosi.com ο πρόεδρός της, Ιωσήφ Νικήτας, επικοινώνησε με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προκειμένου να λάβει οδηγίες.

Ως εκ τούτου, τα εν εξελίξει Πανελλήνια Πρωταθλήματα Indoor Κρίκετ ανεστάλησαν μέχρι νεωτέρας, ενώ οι δεκάδες συμμετέχοντες στους αγώνες (σ.σ. αθλητές, προπονητές, μέλη σωματείων κ.ο.κ.) θα τεθούν σε καραντίνα και θα χρειαστεί να υποβληθούν σε δειγματοληπτικό έλεγχο.

Το ΕΑΚΚ θα παραμείνει κλειστό τις προσεχείς μέρες, ενώ την Τρίτη 4 Αυγούστου θα γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους του, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΆΓΑΣ
enimerosi.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics