Breaking News
06 Αυγούστου 2020

Περισσότερα από πενήντα δείγματα αθλητών, προπονητών, διαιτητών και παραγόντων του κρίκετ, που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Indoor Κρίκετ στο ΕΑΚΚ, επέστρεψαν «καθαρά», σύμφωνα με ενημέρωση της Ομοσπονδίας

 

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΡΙΚΕΤ). Αρνητικά ήταν τα πάνω από πενήντα δείγματα που ελήφθησαν από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας σε αθλητές, προπονητές, διαιτητές και παράγοντες του κρίκετ, μετά την επιβεβαίωση δύο κρουσμάτων κορωνοϊού σε δύο νεαρές αθλήτριες, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Indoor Κρίκετ στο κλειστό του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου του νησιού, στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΕΛ.Ο.Κ., «Άμεση ήταν η κινητοποίηση της ομοσπονδίας η οποία με απόφαση του Δ.Σ, προχώρησε σε αναστολή όλων των αγώνων, αναβολή της Γενικής Συνέλευσης και στοχευμένη εφαρμογή διαδικασίας ιχνηλάτησης, για την προστασία της δημόσιας υγείας προκειμένου να αποφευχθεί διασπορά.

Διενεργήθηκαν άμεσα πάνω από 50 εργαστηριακοί έλεγχοι στο Νοσοκομείο Κέρκυρας και όλοι βρέθηκαν αρνητικοί.

Θελουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρα και από καρδιάς:

Τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κέρκυρας κ. Λεωνίδα Ρουμπάτη Το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και την συνεχή ενημέρωση που παρείχε στην Ομοσπονδία.

Τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Τον Γ.Γ.Α, κ. Γεώργιο Μαυρωτά.

Την αρμόδια επιστημονική επιτροπή της ΓΓΑ για τις οδηγίες τους και την συνεχή επαγρύπνιση και επιφυλακή που επιδεικνύουν θέτοντας κόκκινες γραμμές στην προστασία της δημόσιας υγείας σε συνδυασμό με την επαναφορά του αθλητισμού στην ζωή μας.

Την διοίκηση του ΕΑΚΚ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Σταμάτη Λυκουρη για την άμεση κινητοποίηση και συνεργασία στο θέμα που αντιμετωπίσαμε.

Εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και η άμεση αντίδραση και κινητοποίηση λειτουργεί αποτρεπτικά στην εξάπλωση του ιού.

Συνεχίζουμε με σύνεση και προσοχή έχοντας συμμάχους όλους τους παραπάνω, την Κερκυραϊκή κοινωνία και όλη την οικογένεια του Κρίκετ.

Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στις αθλήτριες μας και τις περιμένουμε με ανυπομονησία κοντά μας».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΆΓΑΣ
enimerosi.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics