Breaking News
06 Αυγούστου 2020

Η 25χρονη ξιφομάχος από το Μεξικό, είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει στο άθλημα της ξιφασκίας.

 

Η Πάολα Πλιέγο ξεκίνησε πολύ μικρή να κάνει ξιφασκία στην πατρίδα της και στην ηλικία των 21 κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στους Παναμερικανικούς Αγώνες.

Λόγω ενός λάθος σε αντι -ντόπινγκ έχασε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 και την επόμενη χρονιά πήρε το χρυσό στους Παναμερικανικούς.

Παρ’ όλα αυτά, δεν κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας της και το 2019 ανακοίνωσε πως θα αγωνίζεται με τη σημαία του Ουζμπεκιστάν, καταγγέλλοντας την Ολυμπιακή Επιτροπή του Μεξικό για διαφθορά.

Η Πάολα μένει μόνιμα στο Κερετάρο και προπονείται στις ΗΠΑ.

Σε συνέντευξη της έχει δηλώσει πως αυτό που την παρακίνησε να ξεκινήσει την ξιφασκία ήταν όταν είδε την ταινία «Δίδυμοι μπελάδες».

pronews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics