Breaking News
07 Αυγούστου 2020

Αν ήμουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα έθετα υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής»


Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;


Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» παραχώρησε ο Πάνος Αργιανίδης, γνωστός στο ευρύ κοινό από το Survivor.

O μάνατζερ ράγκμπι αποκάλυψε μεταξύ άλλων γιατί απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας: «Ναι, ήταν επιλογή μου να αποστασιοποιηθώ μετά το Survivor ίσως γιατί ένα μεγάλο κομμάτι ήταν αρνητική δημοτικότητα για μένα.
Κατάλαβα ότι και ο χώρος της τηλεόρασης είναι ένας μικρόκοσμος δικός τους που ο ένας υποστηρίζει τον άλλον και όλα αυτά εξελίσσονται όχι τόσο αληθινά. Κοντινοί μου φίλοι, εκείνη την περίοδο, απομακρύνθηκαν από μένα, και νομίζω ότι συνέβη σε πολλά παιδιά.

Για μένα ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα έπρεπε να κάνει κάτι διαφορετικό. Έκανε το όνειρό του, ήθελε να γίνει ηθοποιός, να μπει σε αυτό το χώρο και καλά έκανε αφού το ήθελε. Εγώ αν ήμουν Γιώργος, θα έθετα υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής.


Θεωρώ ότι θα μπορούσε να δώσει πολλά πράγματα. Εδώ βγήκε ο κύριος Γεωργούλης ευρωβουλευτής, γιατί να μην βγει ο Γιώργος;
Όταν βγήκα από το παιχνίδι που έγινε πρόταση να παίξω στην ταινία Bachelor με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Γιώργο Μανίκα, αλλά δεν δέχτηκα να πάρω τη θέση ενός ηθοποιού. Το Survivor μου έκανε καλό, με έκανε να εκτιμήσω περισσότερο κάποια πράγματα στη ζωή μου».

Δείτε το βίντεο:
znews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics