Breaking News
07 Αυγούστου 2020

6 Αυγούστου: Πριν από 28 ολόκληρα χρόνια η Βούλα Πατουλίδου, κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. με εμπόδια, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης.


Η 27χρονη τότε αθλήτρια, που αφιέρωσε στην Ελλάδα την τεράστια επιτυχία της είχε κάνει μία φανταστική πορεία προς τον τελικό και δεν είχε μέσα της, το άγχος για μεγαλύτερη διάκριση, θέλοντας απλά ένα καλό πλασάρισμα.

Ωστόσο τα πράγματα μετά την εκκίνηση άλλαξαν και η Πατουλίδου, άρχισε να ανεβάζει στροφές, σε μία κούρσα που μέχρι εκείνη τη στιγμή οδηγούσε η Ντίβερς.

Η Αμερικανίδα όμως, σκοντάφτει σε ένα εμπόδιο, πέφτει στο έδαφος και η Ελληνίδα αθλήτρια τερματίζει πρώτη με χρόνο 12.64 και ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Αμέσως μετά την κούρσα της, η Βούλα Πατουλίδου ξεσπάει και μιλώντας στους δημοσιογράφους, λέει μία ατάκα που έχει μείνει στην ιστορία: «Για την Ελλάδα ρε γαμώτο».

6 Αυγούστου 2017: Η Κατερίνα Στεφανίδη γράφει ιστορία
Πριν ακριβώς δύο χρόνια, η Κατερίνα Στεφανίδη, γράφει ιστορία και μπαίνει ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές τόσο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Η Ελληνίδα αθλήτρια, βρίσκεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στο Λονδίνο και καταφέρνει να σπάσει πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ, πηδώντας 4,91μ.

Με αυτή της την επίδοση, κατακτά το χρυσό μετάλλιο και ανεβαίνει για τρίτη φορά την ίδια χρονιά στο πρώτο σκαλί του βάθρου σε μεγάλο event.

Μάλιστα, γίνεται η πρώτη Ελληνίδα στην ιστορία του αθλητισμού της χώρας μας, που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι είχε πανηγυρίσει το χρυσό στους Ολυμπιακούς του Ρίο, στο Ευρωπαϊκό του Άμστερνταμ και φυσικά στο Παγκόσμιο του Λονδίνου.
sportime.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics