Breaking News
08 Αυγούστου 2020

Ο άστατος καιρός θα επιμείνει και το Σάββατο στη χώρα μας με πολλές βροχές και καταιγίδες κυρίως στις ηπειρωτικές περιοχές.

Τα φαινόμενα και πάλι τοπικά θα είναι ισχυρά με πιθανές χαλαζοπτώσεις, πολλούς κεραυνούς, και ξαφνικά μπουρίνια. Σταδιακή ύφεση των φαινομένων περιμένουμε από το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ η νέα εβδομάδα θα περάσει με καλές γενικά καιρικές συνθήκες. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα ενισχυθούν σταδιακά από την Κυριακή και μετά.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία, τοπικά ισχυρές. Η θερμοκρασία από 15 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανές βροχές ή καταιγίδες κυρίως το πρωί και το θερμόμετρο από 21 έως 30 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, βροχές και καταιγίδες ισχυρές κυρίως από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 15 έως 29 βαθμούς.

Στην Πάτρα, λίγες νεφώσεις με πιθανές βροχές ή καταιγίδες από το μεσημέρι.

Στην Πελοπόννησο, παροδικές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι, τοπικά ισχυρές. Ο υδράργυρος από 13 έως 33 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αρκετή ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες λίγες νεφώσεις με πιθανές βροχές στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι δυτικοί 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 30 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Άνεμοι βορειοδυτικοί έως 7 μποφόρ στα Δωδεκάνησα και η θερμοκρασία από 22 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Ο υδράργυρος από 16 έως 30 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως από το μεσημέρι. Άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ALPHATV.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics