Breaking News
09 Αυγούστου 2020

Δώδεκα αθλητές και 6 αθλήτριες προσκλήθηκαν στις προεθνικές ομάδες επιτραπέζιας αντισφαίρισης

 

Τους αθλητές και τις αθλήτριες, που εντάσσονται στις προεθνικές ομάδες επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, ανακοίνωσε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Στις επιλογές των ομοσπονδιακών τεχνικών Κώστα Βατσακλή και Κωνσταντίνου Κωστόπουλου βρίσκονται φέτος 12 αθλητές και 6 αθλήτριες. Ανακοινώθηκε επίσημα ότι η πρώτη προπόνηση για τη νέα περίοδο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 17 Αυγούστου και ώρα 17:00 στο εθνικό ομοσπονδιακό κέντρο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κι εκεί θα πρέπει να παρουσιαστούν για τη θερινή προετοιμασία και οι 18 αθλητές με εξαίρεση εκείνους, που είναι κάτοικοι εξωτερικού. Μαζί με την πρόσκληση για τη συγκρότηση των προεθνικών ομάδων η ομοσπονδία θυμίζει φυσικά στους αθλητές και τις αθλήτριες το υγειονομικό πρωτόκολλο και τους ζητάει να δείξουν την απαραίτητη προσοχή ώστε να τηρηθούν απόλυτα όλοι οι κανόνες και να είναι οι προπονήσεις ασφαλείς. Θυμίζουμε ότι μετά την καραντίνα η επιτραπέζια αντισφαίριση ήταν από τα πρώτα αθλήματα, που άρχισαν προπονήσεις και συγκεκριμένα από τις 7 Μαΐου με τα στελέχη της Προολυμπιακής ομάδας.

Οι προσκληθέντες για την έναρξη της προετοιμασίας:

Α Θ Λ Η Τ Ε Σ:

Καλλίνικος Κρεάνγκα
Παναγιώτης Γκιώνης
Γιάννης Σγουρόπουλος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
Τάσος Ρηνιώτης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
Γιώργος Κωνσταντινόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Κωνσταντίνος Αγγελάκης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Γιώργος Σταματούρος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
Κωνσταντίνος Λαγογιάννης (Α.Ε.Κ.)
Δημήτρης Κορδούτης (Ο.Α. Χανίων)
Στράτος Δαμιανής ( Α.Σ. Πέρα Αθηνών)
Ιάσονας Κορδούτης (Α.Σ. Ίφιτος Πατρών)
Α Θ Λ Η Τ Ρ Ι Ε Σ:

Αικατερίνη Τόλιου (Α.Ο. ΔΑΟ Ταύρου)
Ιωάννα Γερασιμάτου (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Γεωργία Ζαβιτσάνου (Α.Ε.Κ.)
Κωνσταντίνα Παρίδη (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
Ελισάβετ Τέρπου (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
Μαλαματένια Παπαδημητρίου (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
Η σχετική ανακοίνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. απευθύνεται βασικά στους προσκληθέντες αθλητές και αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Αυστηρή προϋπόθεση είναι ότι οι αθλήτριες και οι αθλητές που καλούνται, θα ακολουθήσουν το προπονητικό πρόγραμμα των ομοσπονδιακών προπονητών, με ελάχιστο αριθμό παρουσιών κάθε εβδομάδα: τέσσερις -4- απογευματινές προπονήσεις. Όσες - όσοι αδυνατούν να τηρήσουν αυτήν την προϋπόθεση, επιστρέφουν στα σωματεία τους και χάνουν την ιδιότητα του μέλους της προ-εθνικής ομάδας. Εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού.

COVID 19: Το Υγειονομικό Πρωτόκολλο για τις ασφαλείς προπονήσεις του αθλήματός μας ισχύει στο ακέραιο. Μπορείτε να το βρείτε στην πιο κάτω διεύθυνση https://gga.gov.gr/images/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80

Φροντίστε να έχετε μαζί σας συμπληρωμένο το «Δελτίο καταγραφής αθλουμένου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα», το οποίο μπορείτε να το βρείτε στην πιο κάτω διεύθυνση: https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf και το οποίο θα παραδώσετε στον Head Coach.

Ποια είναι τα συμπτώματα της COVID-19 λοίμωξης:

Τα κύρια συμπτώματα της νόσου περιλαμβάνουν τα κατωτέρω: Πυρετό, ξηρό βήχα και καταβολή. Μερικοί εμφανίζουν πονόλαιμο, αρθραλγίες / μυαλγίες και ρινική συμφόρηση. Τα συμπτώματα είναι συνήθως ήπια και περίπου το 80% των ασθενών αναρρώνουν χωρίς ανάγκη ειδικής θεραπείας. Υπάρχει όμως πιθανότητα να είναι κάποιος φορέας χωρίς να έχει συμπτώματα, «ασυμπτωματικός».

Να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικές και προσεκτικοί. Στην περίπτωση που κάποιος ή κάποια ταξίδεψε πρόσφατα σε χώρα του εξωτερικού που παρουσιάζει μεγάλο αριθμό κρουσμάτων, καλό είναι να παραμείνει σε οικειοθελή κατ΄οίκον περιορισμό για 14 ημέρες.

Η αίθουσα μας είναι καθαρή, έχει απολυμανθεί και διαθέτει όλα τα μέσα προστασίας. Η είσοδος στην εγκατάσταση ΣΕΦ παραμένει από την «είσοδο των Δημοσιογράφων» και μόνο από αυτή. Μην ξεχάσετε να φοράτε μάσκα κατά την προσέλευση.

Ο covid 19 δυστυχώς είναι ακόμη παρών. Ξεκινάμε τη νέα αγωνιστική περίοδο και την προετοιμασία κάνοντας αργά και σίγουρα βήματα, σαν να βρισκόμαστε σε ναρκοπέδιο. Καμία χαλαρότητα, κανένας εφησυχασμός δεν επιτρέπεται. Μπροστά μας έχουμε μια προολυμπιακή χρονιά και μεγάλες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Όλα θα πάνε καλά εφόσον είμαστε πειθαρχημένοι. Εξάλλου αθλητής χωρίς πειθαρχία είναι ένας απλός πολίτης που ασκείται και ο αθλητής / η αθλήτρια ατομικού αθλήματος γνωρίζει στο «πετσί» του τι εστί ατομική ευθύνη».

httf.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics