Breaking News
09 Αυγούστου 2020

Η πανδημία του κορονοϊού «υποχρέωσε» τους διοργανωτές, να αναβάλουν δύο παγκόσμια κύπελλα κρίκετ.

 

Πρόκειται για το παγκόσμιο κύπελλο υναικών, που είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί στην Νέα Ζηλανδία και το παγκόσμιο κύπελλο Twenty20 για τους άνδρες, που επρόκειτο να φιλοξενηθεί στην Αυστραλία.

Λόγω της πανδημίας, η Διεθνής Ομοσπονδία (ICC) αποφάσισε να αναβάλει τις δύο διοργανώσεις. Το παγκόσμιο κύπελλο θα έπρεπε να διεξαχθεί τον επόμενο χρόνο, ωστόσο, η διοργάνωση, αναβλήθηκε για τον Φεβρουάριο του 2022.

Οσον αφορά στο παγκόσμιο κύπελλο σε μορφή 20 (σ.σ. οι αγώνες παίζονται σε 20 ρίψεις αντί για 50, όπως στο κλασικό παγκόσμιο κύπελλο), που είχε προγραμματισθεί εφέτος, ανεβλήθη για το 2022. Παρ΄ όλα αυτά, η διοργάνωση του 2021 που πρόκειται να διεξαχθεί στην Ινδία, δεν έχει επηρρεασθεί από την συγκεκριμένη απόφαση.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics