Breaking News
09 Αυγούστου 2020

Με άστατο καιρό θα ξεκινήσει και η Κυριακή κυρίως σε Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο, όπου οι βροχές και οι καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι θα είναι τοπικά ισχυρές με πιθανές χαλαζοπτώσεις και αρκετούς κεραυνούς.

Στη συνέχεια πάντως τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν ύφεση και οι καιρικές συνθήκες θα είναι βελτιωμένες στις περισσότερες περιοχές. Στο Αιγαίο ο βοριάς θα ενισχυθεί στα 7 μποφόρ τοπικά και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε τιμές λίγο πιο κάτω από τις κανονικές για την εποχή. Η νέα εβδομάδα αναμένεται καλή καιρικά με μελτέμι στο Αιγαίο, υποφερτή ζέστη, χωρίς ιδιαίτερες βροχές, με αρκετή ηλιοφάνεια.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της Μακεδονίας. Η θερμοκρασία από 15 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα γύρω ορεινά και το θερμόμετρο από 21 έως 31 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις με μεμονωμένες απογευματινές βροχές στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 15 έως 34 βαθμούς.

Στην Πάτρα, λίγες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες ισχυρές και σταδιακή βελτίωση του καιρού. Ο υδράργυρος από 16 έως 33 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, τοπικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα βροχής και η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες τοπικές νεφώσεις με πιθανές βροχές στην Κρήτη. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 21 έως 29 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, παροδική συννεφιά. Άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 23 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες κυρίως. Ο υδράργυρος από 17 έως 31 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το πρωί με βελτίωση του καιρού στη συνέχεια. Άνεμοι βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics