Breaking News
09 Αυγούστου 2020

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως ακυρώθηκαν το ευρωπαϊκό RSX και το παγκόσμιο youth της Αθήνας.

 

Δύο κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις, που επρόκειτο να διεξαχθούν το διάστημα 22-28 Νοεμβρίου 2020, στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center», ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, πρόκειται για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα RSX ανδρών-γυναικών και youth, καθώς και το παγκόσμιο πρωτάθλημα youth που είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί στην πόλη Καντίθ της Ισπανίας και λόγω της πανδημίας ανατέθηκε στην ΕΙΟ.

Για την διοίκηση της ΕΙΟ, αυτή η απόφαση ήταν μονόδρομος, ειδικά μετά την αύξηση των κρουσμάτων και στη χώρα μας. Ήδη, η ομοσπονδία, ενημέρωσε την διεθνή κλάση για τους λόγους της ακύρωσης των δύο διοργανώσεων.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics