Breaking News
30 Ιανουαρίου 2021

Η τελευταία προπόνηση επί Κρητικού εδάφους διεξήχθη σήμερα για τον Εργοτέλη ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 2.

 

Το σημερινό πρόγραμμα ήταν χαμηλής έντασης καθώς μετά την προθέρμανση οι ποδοσφαιριστές των "κιτρινόμαυρων", δούλεψαν πάνω στην τακτική. Αμέσως μετά το γκρουπ των παικτών που δεν ξεκίνησαν τον αγώνα με τα Χανιά έκαναν προπόνηση στα τελειώματα φάσεων με συνδυαστικό παιχνίδι.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σαρρής και Κουτάντος ενώ ο Ποζατζίδης μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Κουάτεγκ ο οποίος υπενθυμίζεται ότι έχει τράβηγμα στον δικέφαλο.

Η αποστολή που επέλεξε ο Γιάννης Ταουσιάνης για το επερχόμενο παιχνίδι αποτελείται από τους: Κατσιμήτρο, Τζελέπη, Κατσουρι, Νεράλ,Ποζατζιδη,Σερβιλακη, Κόλα, Μαζουλουξη, Μπάτζιο, Αλεξάκη, Πέϊο, Μπουρσελη, Μπουτσακη, Τσέλιο, Κωστανάσιο, Μανουσάκη, Κόνραντ, Πατρινό, Aμπντουλάχι, Κοκκίνη.


Η ομάδα θα "πετάξει" το πρωί του Σαββάτου για Αθήνα όπου και θα κάνει την τελευταία της προπόνηση στο γήπεδο του Ακράτητου και εν συνεχεία οδικώς θα μεταβεί στην Άρτα.

prismasport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τοξοβολία- αλλαγές στα προκριματικά των παρά -ολυμπιακών

Τρία κρούσματα κορωνοϊού στον ΟΦΗ

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics