Breaking News
12 Φεβρουαρίου 2021

Volley League: Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 του ΟΦΗ για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μέρες!

 

Χωρίς να ιδρώσει ουσιαστικά, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του ουραγού ΟΦΗ για την 9η αγωνιστική της Volley League. Ο «δικέφαλος» με 3-0 σετ πήρε την «καθαρή» νίκη και συνεχίζει την προσπάθειά του στο Πρωτάθλημα.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ήταν το δεύτερο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες μέσα σε δύο μέρες! Όπως είχαν συμφωνήσει και οι δύο αναμετρήσεις έγιναν στη Θεσσαλονίκη (αυτή τη φορά στο κλειστό της Μίκρας). Το ματς της Τετάρτης ήταν εξ αναβολής για τη 2η αγωνιστική.

Παρά το «καθαρό» 3-0 του ΠΑΟΚ, οι τυπικά γηπεδούχοι του ΟΦΗ ήταν άκρως ανταγωνιστικοί. Προσπάθησαν να πάρουν έστω ένα σετ και έφτασαν κοντά και στα τρία που διεξήχθησαν! Τελικά, όμως, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που τα κατέκτησε, μαζί με τη νίκη.

Ο ΟΦΗ έμεινε στον 1 βαθμό και κράτησε απλά τις εντυπώσεις για έναν ακόμη αγώνα.

Τα σετ: 0-3 (22-25, 23-25, 24-26)

Onsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το ανέκδοτο της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics