Breaking News
17 Μαρτίου 2021

Πλέον ζει καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο

 Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την κατάσταση της υγείας παλαίμαχου NBAer. Ο πρώην σέντερ των Ντάλας Μάβερικς, ο 48χρονος, Σον Μπράντλεϊ έμεινε παράλυτος μετά από ατύχημα, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με δήλωση του. Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω του στις 20 Ιανουαρίου, ενώ εκείνος έκανε ποδήλατο κοντά στο σπίτι του στη Γιούτα. Πλέον ζει καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Ο πρώην παίκτης των Σίξερς, Νετς και Μάβερικς, υπέστη ανεπανόρθωτη ζημιά στη σπονδυλική στήλη και νοσηλεύεται εδώ και 8 εδβομάδες σε νοσοκομείο της Γιούτα. Από το 1993 μέχρι και το 2005 ο Σον Μπράντλεϊ μέτρησε 6.752 πόντους, 5.268 ριμπάουντ και 2.119 μπλοκ σε 832 παιχνίδια στο NBA. Επίσης είχε πάρει μέρος και στο Space Jam το 1996 με τον Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Γερμανός ήταν Νο.2 στο draft του 1993 από τους Σίξερς. Το 1997 ήταν ο κορυφαίος μπλοκέρ στο ΝΒΑ, ενώ στην καριέρα του (1993-2005) είχε μέσο όρο 8.1 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 2.5 μπλοκ μέσο όρο.

Δείτε μία από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του στο ΝΒΑ:
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Ταουσιάνης: «Ήττα που πονάει» [vid]

Βουλγαρία: Πήραν στο κυνήγι τον διαιτητή και αυτός σφύριξε τη λήξη και έτρεξε να γλιτώσει (vid)

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics