Breaking News
25 Απριλίου 2021

Ο Παναγιώτης Γκιώνης αντεπιτίθεται! Ένας ακόμη αγώνας μίας ώρας, ένα ακόμη ισορροπημένο και συγκλονιστικό σε εξέλιξη ματς σε Προολυμπιακό τουρνουά, τον ανέδειξε αυτή τη φορά νικητή και μπορεί να σημάνει το δικό του φορτσάρισμα στο Γκιμαράες για την ολυμπιακή πρόκριση.

Για τον γύρο των «16» στο στάδιο 3 του Ευρωπαϊκού Προολυμπιακού έκαμψε με 4-3 σετ τον Σλοβάκο Λούμπομιρ Πίστεϊ, μπήκε στην 8άδα κι έκανε το πρώτο βήμα σε αυτή τη διοργάνωση για να εξασφαλίσει την 5η ολυμπιακή συμμετοχή στην καριέρα του. Στο 6ο σετ έχασε ματς μπολ, αργότερα βρέθηκε σε δυσκολότερη θέση όταν δέχτηκε την ισοφάριση κι έμεινε 2-4 πίσω στο 7ο σετ, αλλά όπως αρμόζει σ’ έναν πρωταθλητή του δικού του βεληνεκούς κράτησε την ψυχραιμία του και βρήκε με θαυμαστό τρόπο τις λύσεις εκεί που τις χρειαζόταν.

Έδειξε χαρακτήρα, μεγάλη αγωνιστική ποιότητα, αξιοποίησε και την εμπειρία του και είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το 2-4 έφτασε στη νίκη με εννέα σερί πόντους!!! Όλα πλέον κρίνονται αύριο. Ο Γκιώνης αντιμετωπίζει στα προημιτελικά του ταμπλό τον νεαρό Ρουμάνο Ράρες Σίπος (13:40 ώρα Ελλάδας το ματς, στο τραπέζι 1).

Εάν πάρει τη νίκη και προχωρήσει στην 4άδα τότε θα έχει δύο ευκαιρίες για την πρόκριση, καθώς οι ηττημένοι των ημιτελικών θα κοντραριστούν αργότερα για το 5ο και τελευταίο, από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, ολυμπιακό «εισιτήριο». Τα σετ του συναρπαστικού αγώνα με τον Πίστεϊ 9-11, 11-9, 11-9, 6-11, 11-3, 11-13 και 11-4.

Περισσότερα σε λίγη ώρα...

Διαβάστε επίσης

Λέιζερ – Ράντιαλ: Στην 4η θέση η Καραχάλιου

Η γκάφα και η αποβολή του Γιαννιώτη [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics