Breaking News
07 Μαΐου 2021

Η Μαρία Πρεβολαράκη έμαθε όλες τις αντιπάλους της στα 53κ. των Ολυμπιακών Αγώνων
Δημήτρης Ντζάνης

 

Η Μαρία Πρεβολαράκη έμαθε σήμερα τις δύο αθλήτριες που πήραν τα τελευταία εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην κατηγορία των 53κ. Μια από αυτές είναι η Όλγα Κοροσάβτσεβα από τη Ρωσία. Οι δυο τους πάλεψαν στις 23 Μαρτίου στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βαρσοβίας, με την 27χρονη Ρωσίδα να επικρατεί με 7-0.

Σήμερα στο παγκόσμιο προολυμπιακό τουρνουά της Σόφιας έγιναν οι έξι ολυμπιακές κατηγορίες των γυναικών. Η Κοροσάβτσεβα αν και δυσκολεύτηκε στον προκριματικό από τη Μολδαβή, Ιουλία Λεόντρα, μετά πήρε φόρα και έφθασε σε τρεις άνετες νίκες. Στον κρίσιμο αγώνα τον ημιτελικό νίκησε την Αντζέλικα Βιλέγκας από τη Βενεζουέλα με τεχνική υπεροχή (11-0) και πήρε την πρόκριση.

 Πρόκριση στα 4”

Στο Τόκιο θα είναι και η Ρουμάνα, Μπεατρίς Ανα, που στο δικό της ημιτελικό νίκησε την Καναδή, Σαμάνθα Στιούαρτ με 4-2. Ο ημιτελικός ήταν δραματικός και κρίθηκε 4 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος.

 Ετσι συμπληρώθηκε η 16άδα των 53κ. γυναικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με το Sports3.gr να έχει παρουσιάσει τις 13 συν την Πρεβολαράκη, που είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση.

Είχαμε και δύο ελληνικές συμμετοχές σήμερα στη Σόφια. Η Αγόρω Παπαβασιλείου (68κ.) έχασε στη φάση των «16» από την Ελις Μανολόβα (4-0), με την Αζέρα να φθάνει μέχρι το τέλος του δρόμου και την ολυμπιακή πρόκριση.

 Η Παπαβασιλείου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο. Αρχικά σε αγώνα ρεπασάζ θα παίξει με την Αργεντινή, Κλάρα Βάσκεθ. Αν νικήσει θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο από την Ζαμίλα Μπακμπεργκένοβα (Καζακστάν). Η Ειρήνη Πιτσιάβα έχασε από την Πολωνή, Παρτίσια Σπέρκα με 5-0 στον πρώτο της αγώνα στα 76κ.

 Το ασημένιο ο Πιλίδης, δεν έπαιξε στον τελικό

Το απογευματινό πρόγραμμα στη Σόφια περιελάμβανε και τους τελικούς στις έξι κατηγορίες της ελευθέρας πάλης, που έγιναν χθες. Ο Γιώργος Πιλίδης, έχοντας εξασφαλίσει από χθες την ολυμπιακή πρόκριση, δεν κατέβηκε απόψε στον τελικό των 65κ. με αντίπαλο τον Πολωνό, Γκατζίεφ. Ο 21χρονος, που σήμερα μίλησε στο Sports3.gr, θέλησε να προστατεύσει το χτυπημένο δεξί γόνατο. Ετσι θα επιστρέψει στην Ελλάδα με το ολυμπιακό εισιτήριο και το ασημένιο μετάλλιο, που θα του θυμίζει μια λαμπρή στιγμή της καριέρας του. Αύριο (8/5) στη μάχη πρόκρισης μπαίνουν οι αθλητές της ελληνορωμαϊκής. Μετέχουν οι Γιώργος Πρεβολαράκης (77κ.), Δημήτρης Παπαδόπουλος (87κ.), Λαοκράτης Κεσίδης (97κ.) και Αλέξανδρος Παπαδάτος (130κ.). Οι φιναλίστ κάθε κατηγορίας προκρίνονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
sports3.gr
Διαβάστε επίσης

Ανίχνευση του κορωνοϊού με ταμπλετ ή κινητό

 

Η αποστολή του ΟΦΗ με την Λαμία

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics