Breaking News
25 Μαΐου 2021

Καταμεσής του πατραϊκού κόλπου η πρόεδρος της ΕΙΟ, Νίκη Αναστασίoυ, τα αποτελέσματα στα περιφερειακά πρωταθλήματα
Δημήτρης Ντζάνης  

 

Και αίφνης οι ελληνικές θάλασσες γέμισαν με ιστιοπλοϊκά σκάφη και τους αυριανούς πρωταθλητές να έρχονται πάλι σε αγωνιστική διαδικασία. Σε τρεις περιοχές ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (23/5) τα περιφερειακά πρωταθλήματα Όπτιμιστ και Λέιζερ 4.7.

Ο ΝΑΟ Καλαμαριάς διοργάνωσε το περιφερειακό πρωτάθλημα βόρειας Ελλάδας, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πόρτο Ράφτη το πρωτάθλημα ευβοϊκού και οι ΙΟ Πατρών και Α.Ι.Ο. Ρίου «Ιάσων», το αντίστοιχο πρωτάθλημα νότιας Ελλάδας.

Εκεί, καταμεσής του πατραϊκού κόλπου βρέθηκε η πρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, Νίκη Αναστασίου, που παρακολούθησε από πολύ κοντά τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών και αθλητριών.

Για να σχολιάσει μετά: «Σήμερα παρακολουθήσαμε το περιφερειακό πρωτάθλημα νότιας Ελλάδας. Μεγάλη χαρά να βλέπουμε τα μικρά μας να ξαναβρίσκονται μετά από 7 μήνες στη θάλασσα, να αρμενίζουν, να συναγωνίζονται».

Επαφή για Δημόσια Σχολή Ιστιοπλοΐας στην Αθήνα

Στο μεταξύ η Νίκη Αναστασίου είχε συνάντηση με τον Κοσμήτορα των ΤΕΦΑΑ, Νίκο Γελαδά και συζήτησαν τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν από τις δυο πλευρές, προκειμένου να λειτουργήσει δημόσια σχολή ιστιοπλοΐας και στην Αθήνα.

Από τη μεριά της η ΕΙΟ προσφέρει στα ΤΕΦΑΑ τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» και την αίθουσα των γενικών συνελεύσεων της Ομοσπονδίας που υπάρχει η υλικοτεχνική υποδομή για μαθήματα.

Μάλιστα, ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΙΟ Γιώργος Σκλαβούνος ξενάγησε τον κοσμήτορα των ΤΕΦΑΑ στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Κέντρου και ο κ. Γελαδάς έχει και προσωπική άποψη για το τι μπορεί να προσφέρει σε όσους θέλουν να πάρουν ειδικότητα στο άθλημα.

Τα ΤΕΦΑΑ και η ΕΙΟ συμφώνησαν να αρχίσουν σύντομα τις απαραίτητες κινήσεις για να δοθεί, επιτέλους, η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, των νησιών και της Νότιας Ελλάδος να φοιτήσουν σε σχολή στην Αθήνα και να πάρουν την ειδικότητα στο άθλημα της ιστιοπλοΐας.


sdna.gr
Διαβάστε επίσης

Ο Γιακουμάκης 9ος σκόρερ στην Ευρώπη

 

Ημερίδα για την Μεσογειακή Διατροφή από την Περιφέρεια Κρήτης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics