Breaking News
12 Νοεμβρίου 2021

Tην κατάκτηση του κυπέλλου Κρήτης πανηγυρίζει το σκακιστικό τμήμα του ΟΦΗ που πήρε την πρόκριση για τη φάση των "16".


Στον τελικό επικράτησε του Γαζίου με 2,5-1,5 και κατέκτησε τον τίτλο. Στον μικρό τελικό η ΣΑΧ κέρδισε 4-0 τα Ανώγεια και κατέλαβε την 3η θέση.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στα Ανώγεια το Σαββατοκύριακο 6-7 Νοεμβρίου. Μαζί με τον τίτλο η σκακιστική ομάδα του ΟΦΗ πήρε και το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση κυπέλλου Ελλάδος, την φάση των “16”.

Estrella

Αντίπαλος του ΟΦΗ στους “16” θα είναι η πρώτη ομάδα από την αντίστοιχη διοργάνωση Αττικής και ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 28 Νοεμβρίου. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ μοιράζει συγχαρητήρια για την επιτυχία:

«Συγχαρητήρια σε όλη την σκακιστική ομάδα του ΟΦΗ και καλή επιτυχία στην συνέχεια του Κυπέλλου!»

Στην πορεία της σκακιστικής ομάδας του ΟΦΗ για την κατάκτηση του κυπέλλου Κρήτης αγωνίστηκαν με σειρά ΕΛΟ οι: Χριστοδούλου Παναγιώτης, Βλάχος Κυριάκος, Παπιδάκης Γιώργος, Παναγιωτάκος Νίκος, Καδιάνης Γιώργος, Καζάκος Νίκος, Τερζάκης Γιώργος.
athlitiko.gr

Διαβάστε Επίσης

 

Σήμερα 12 Νοεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

Οι δηλώσεις του προέδρου του ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση, για την εικόνα της Εθνικής

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics