Breaking News
17 Νοεμβρίου 2021

Κώστας Παπαδόπουλος
Βέλεθ και Πουρίτα μονομαχούν στο Παναθηναϊκός - Βόλος


Την Πέμπτη (18/11) θα ανεβάσει στροφές ο Πουρίτα και θα φανεί το εάν ο Βόλος θα τον έχει για το ματς με τον ΟΦΗ

Για το ματς με τον ΟΦΗ προετοιμάζεται ο Βόλος. Ο στόχος ένας είναι, η επιστροφή στις νίκες που θα τον βοηθήσει να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία της Super League.

Τα προβλήματα για τον Γκιγέρμο Αμπασκάλ δεν λείπουν. Υπάρχουν, όμως, και επιστροφές. Ο ένας είναι ο Ρεγκατέν, που είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Άρη. Μπήκε αλλαγή και βγήκε λίγο μετά.

Την Πέμπτη (18/11) θα ξεκαθαρίσει για τον δεύτερο. Ο Πουρίτα θα δοκιμάσει να ανεβάσει στροφές. Εάν τα καταφέρει, θα μπει αποστολή και ενδεχομένως θα βρίσκεται και στην ενδεκάδα. Έλειψε ο Αργεντινός, ο οποίος είχε τραυματιστεί με την ΑΕΚ.

Σε διαφορετική περίπτωση τη θέση του στο ματς με τον ΟΦΗ θα πάρει ξανά ο Ρομέρο. Μόνο που το πρόβλημα είναι σημαντικό όποτε παίζει εκείνος δεξιά. Ο Βόλος, που ούτως ή άλλως αμυντικά δεν είναι συμπαγής, χάνει και άλλο όταν σπάει το δίδυμο των Γκρίλο – Ρομέρο στα στόπερ. Παρεμπιπτόντως, ο πρώτος εκ των δύο αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Άρη, αφού ήταν ένας από τους «πυγμάχους» της σύρραξης. Έτσι η συμμετοχή του Ρίνερ στο αρχικό σχήμα ούτως ή άλλως θεωρείται δεδομένη. Εφόσον χρειαστεί και άλλος κεντρικός αμυντικός, υπάρχει ο Γκιουλέν. Μέχρι τώρα, πάντως, ο 27χρονος δεν έχει ενθουσιάσει και γι’ αυτό δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του προπονητή του.
sportime.gr
Διαβάστε Επίσης

Ο καιρός σήμερα 17/11/2021[vid]

 

 

 

Ο Νίκος Κακλαμανάκης με την κόρη του πάνω στη σανίδα!

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics