Breaking News
11 Οκτωβρίου 2022

Την πρώτη τους προπόνηση μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας (10/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

 

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς, έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Γιάννης Μπουζούκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τους Κοσμά Τσιλιανίδη και Juan Neira να συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αύριο, Τρίτη (11/10), οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό με την επόμενη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (12/10) στις 10:30.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 10 Οκτωβρίου γιορτάζουν

 

 

 

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο το διεθνές τουρνουά Πάλης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics