Breaking News
03 Ιανουαρίου 2023

Νίκη και καλό… ποδαρικό στο 2023 θέλει ο ΟΦΗ σήμερα με Βόλο


Να μπει με το… δεξί στο 2023 θέλει ο ΟΦΗ, που ξεκινά τις υποχρεώσεις για το νέος με τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Βόλο.

Η αναμέτρηση στο «Γεντί Κουλέ» θα ξεκινήσει στις 16:30 (Cosmote Sport 1) και μοναδικός στόχος των Κρητικών είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έριξε το βάρος στην τακτική όλη την εβδομάδα, ενώ οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100%.

Όλα δείχνουν ότι ο Λιθουανός προπονητής θα διατηρήσει σχηματισμό 3-5-2, έχοντας κάνει αρκετές δοκιμές για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την 11αδα.

Στις επιλογές του επιστρέφει ο Μεζάκ Τζου, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Το απρόοπτο της τελευταίας στιγμής αφορούσε τον Μπιφουμά, που δέχθηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση και έμεινε εκτός αποστολής.

Στο απουσιολόγιο είναι επίσης ο τιμωρημένος Γιοχού, οι τραυματίες Μαρινάκης, Τοράρινσον, Καμάου, Γρίβας, αλλά και για λόγους τακτικής οι Σωτηρίου, Μπουζούκης και Θεοδοσουλάκης.

Την 20μελη αποστολή απαρτίζουν οι: Στίβενς, Μανδάς, Λάρσον, Πασαλίδης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Νέιρα, Τοράλ, Περέα, Στάικος, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Τζου, Γκερέρο, Ντίκο, Τσιλιανίδης και Ντουρμισάι.

Από:Καλιακάκης Γιάννης

νεακριτι.γρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 02/12

 

 

 

 

Οι 20 κορυφαίες στιγμές στην ιστορία του WRC όπως ψηφίστηκαν από εμπειρογνώμονες και φιλάθλους

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics