Breaking News
13 Ιανουαρίου 2023

Είχαν την απαραίτητη ξεκούραση, γέμισαν τις …μπαταρίες τους και μετά τις γιορτές επιστρέφουν δυνατοί και ορεξάτοι για τη συνέχεια του αγαπημένου τους θεσμού οι μικροί σε ηλικία αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Περισσότερα από 170 παιδιά, από κάθε πλευρά της χώρας, καταφθάνουν από σήμερα 13/01 στην Πάτρα, όπου το Σαββατοκύριακο 14 και 15/01 θα διεξαχθεί το 4ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της φετινής περιόδου και παράλληλα το εναρκτήριο για το 2023. Η προσοχή μάλιστα, εστιάζεται σε πόλη με αποδεδειγμένη αγάπη για την επιτραπέζια αντισφαίριση κι ένα από τα πιο παλιά αναπτυξιακά τουρνουά πανελλαδικής εμβέλειας. Αυτό, που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πρώην προέδρου της Τοπικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Ιωάννη Ασημακόπουλου και διεξάγεται για 11η χρονιά. Στο κλειστό γυμναστήριο «Κώστας Πετρόπουλος», στο Κουκούλι, που έχει φιλοξενήσει ποικίλες διοργανώσεις στο άθλημα, θα γίνει το όπεν, το έχει αναλάβει η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας/Πελοποννήσου της ομοσπονδίας και αναμένεται να συγκεντρώσει 173 αγόρια και κορίτσια. Προέρχονται από 41 σωματεία κι έχει επίσης σημασία το γεγονός ότι εξασφαλίστηκε ξανά η διεξαγωγή 8 ηλικιακών κατηγοριών, όπως σταθερά συμβαίνει από την αρχή της σεζόν.

Οι 173 τελικές δηλώσεις χωρίζονται σε 25 εφήβους, 13 νεάνιδες, 40 παίδες, 22 κορασίδες, 33 παμπαίδες, 6 παγκορασίδες, 28 μίνι παμπαίδες και 6 μίνι παγκορασίδες. Εκτός από τα σωματεία της Πάτρας θα έχουν αθλητές σύλλογοι από την Αθήνα, την Τρίπολη, την Αμαλιάδα, την Κορινθία, την Αλεξανδρούπολη, τα Χανιά, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, τη Φλώρινα, τη Χίο, τα Ιωάννινα, την Κοζάνη και την Ορεστιάδα.

Τα δύο πρώτα φαβορί ανά κατηγορία είναι ο Στάθης Μανωλόπουλος και ο Ανδρέας Καραμπελιάς στους εφήβους, η Μαρία Δημητρίου και η Δέσποινα Άμπα στις νεεάνιδες, ο Γιάννη Κούτρα και ο Γιώργος Κοσμάς στους παίδες, η Στέλλα Μαυροματάκη και η Βασιλική Μπουλά στις κορασίδες, ο Αναστάσιος Φουσέκης και ο Δημήτρης Γεωργαλλίδης στους παμπαίδες, η Παρασκευή Σπανού και η Αφροδίτη-Ιωάννα Σαρικάκη στις παγκορασίδες, ο Μάριος Σερίδης και ο Ευάγγελος Χρυσοστομίδης στους μίνι παμπαίδες, η Αργυρώ Κουτρουμπά και η Αναστασία Μιχάλαρου στις μίνι παγκορασίδες.

Οι αγώνες θα γίνουν σε 14 τραπέζια. Αρχίζουν αύριο Σάββατο στις 09:00 με τους ομίλους των παμπαίδων και για την πρώτη μέρα θα ολοκληρωθούν το απόγευμα. Το πρόγραμμα της Κυριακής ανοίγει επίσης στις 09:00 με ματς διαβάθμισης, ενώ οι τελικοί όλων των κατηγοριών υπολογίζεται να διεξαχθούν γύρω στις 16:00.

* Αναφορικά με τις προπονήσεις η Τοπική Επιτροπή ανακοίνωσε: Στην αίθουσα του Παμπελοποννησιακού σταδίου, στο γήπεδο ποδοσφαίρου, στη διεύθυνση Πατρών – Κλάους 93 & Ρίτσου (είσοδος από την οδό Ρίτσου), τα παιδιά θα μπορούν να προπονούνται στις ημέρες και τις ώρες:

• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/1/2023 : 19.00 – 22.00

• ΣΑΒΒΑΤΟ 14/1/2023 : 10.00 – 16.00

• ΚΥΡΙΑΚΗ 15/1/2023 : 09.00 – 15:00

* Η σάλα των αγώνων στο «Κώστας Πετρόπουλος» δεν θα είναι διαθέσιμη για προπόνηση την Παρασκευή.

* Πολλές εταιρείες στηρίζουν και τη φετινή διοργάνωση στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Χορηγοί των αγώνων είναι οι:

Airotel

Galaxy City Center Hotel

Λουξ free

Hotel Mediterranee

«Πρώτο» Γάλα

Achaia Beach

Μασασούρας Ψητοπωλείο

ΚΟΥΛΟΥ Λουκούμι

Xenia

Gnomip.gr (χορηγός επικοινωνίας)

Marka Sport (χορηγός επικοινωνίας)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 13/01/2023 [vid]

 

 

 

 

 

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ το Σάββατο (14/01, 20:00) στην Τούμπα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics