Breaking News
11 Μαρτίου 2023

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην: Ντρισμπιώτη και Παπαμιχαήλ τη νίκη
Διονύσης Αντωνέλλος


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην: Ντρισμπιώτη και Παπαμιχαήλ τη νίκη
Το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα κατέλαβε η Κυριακή Φιλτισάκου και την τρίτη θέση στις Γυναίκες και την πρώτη στις Γυναίκες Κ23 κατέλαβε τη Όλγα Φιάσκα.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην: Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ήταν η νικήτρια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην στο Άστρος Κυνουρίας.

Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο αγώνισμα διένυσε την απόσταση σε 1 ώρα 31.11 ενώ έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της τόσο για το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης όσο και για τους Ολυμπιακούς του 2024.

Το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα κατέλαβε η Κυριακή Φιλτισάκου (ΑΓΣ Ν. Ιωνίας Ανατολή) με 1 ώρα 33.08 και διεκδικεί τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέσης.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην: Ντρισμπιώτη και Παπαμιχαήλ τη νίκη
Την τρίτη θέση στις Γυναίκες και την πρώτη στις Γυναίκες Κ23 κατέλαβε τη Όλγα Φιάσκα (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης). Η αθλήτρια τερμάτισε σε 1.38.14 και πέτυχε το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Η Χριστίνα Παπαδοπούλου (ΠΓΣ) διένυσε την απόσταση σε 1 ώρα 39.03 και ήταν τέταρτη.

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (ΑΟ Μυκόνου) τερμάτισε σε 1 ώρα 28.24 κι έκανε δύο τις νίκες του στη σεζόν, αφού επικράτησε πριν λίγες εβδομάδες και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. βάδην.

Ο Έλληνας πρωταθλητής λίγα μόλις 24ωρα πριν επέστρεψε από την Κολομβία, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Stivostime.gr

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Το πρώτο GP Tuning θα πραγματοποιηθεί στην Pista Park την Κυριακή 12 Μαρτίου στα Χανιά

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics