Breaking News
10 Μαΐου 2023

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι Αποστόλων, Σαμπά, Ζωφόρων, Βόνης, Γαλατά και Θραψανού συνδιοργανώνουν με την Περιφέρεια Κρήτης τον «11ο ποδηλατικό γύρο Πεδιάδας».

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαΐου και στηρίζεται από το Υπουργείο Πολιτισμού Αθλητισμού και το δήμο Μινώα Πεδιάδας.

Στον ποδηλατικό γύρο αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 500 ποδηλάτες, με την εκκίνηση να δίδεται στις 11 π.μ στο κτίριο του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού Αποστόλων Πεδιάδας. Η απόσταση που θα κληθούν να καλύψουν οι ποδηλάτες να είναι τα 19 χλμ. Και εκτιμώμενη διάρκεια της διαδρομής είναι οι τρείς ώρες.

Οι ενδιαφερόμενες / οι μπορούν που επιθυμούν πληροφορίες για τη διοργάνωση μπορούν να επικοινωνήσουν με τους κ. Δαμιανάκη Μανώλη 6942289443 και Καλογερίδη Γρηγόρη 6973040672

 Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 10 Μαΐου γιορτάζουν

 

 

 

 

Συμμετοχή σε μια διεθνή διοργάνωση κανόε καγιάκ θα έχει ο Ομηρος Μοστιτσόγλου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics