Breaking News
25 Ιουλίου 2023

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός
Επιδιώκεις περισσότερο αυθορμητισμό και ανεξαρτησία. Η πίεση για να φέρεις εις πέρας τις ευθύνες σου προς τον έξω κόσμο είναι τεράστια. Αυτή τη εβδομάδα η ένταση προκύπτει από την υπερβολική πίεση σε προσωπικούς και επαγγελματικούς τομείς. Δεν συμβιβάζεσαι. Κάποια παράνοια σχετικά με τη θέση σου, αλλά είναι καλύτερο να μην την αφήσεις να οδηγήσει εκείνη τις αποφάσεις σου ή να παρεμποδίσει την προσωπική σου εξέλιξη. Η Σελήνη και ο Ήλιος συγκρούονται σήμερα και μπορεί να προκύψει ανησυχία. Μην αγνοήσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου που εμφανίζονται στο προσκήνιο και ζητούν την προσοχή σου.


Ταύρος
Πρόσεξε την ένταση σήμερα αλλά και τις επόμενες μέρες. Η αμέτρητες δραστηριότητες με τις οποίες έχεις καταπιαστεί υπογραμμίζουν την ανάγκη σου για ξεκούραση, χαλάρωση και αποτοξίνωση. Η υπερβολή στην αναζήτηση της ευτυχίας μπορεί να σε ρίξει και να σε τραβήξει κάτω. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα των συνεργασιών σου και η παρέα σου βοηθά να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τα συναισθήματα και τις ιδέες σου αυτή την περίοδο του σεληνιακού μήνα. Ωστόσο το τετράγωνο Ήλιου – Σελήνης μπορεί να σε βρει παγιδευμένη ανάμεσα σε δυο ζωτικές ανάγκες.

Δίδυμοι
Με τις διελεύσεις της εβδομάδας γεννιούνται ανησυχίες. Νιώθεις πως θα χάσεις κάτι για το οποίο έχεις αφιερώσει πολύ χρόνο και ενέργεια για να το χτίσεις. Θέλεις να απαλλαχθείς από περιοριστικούς δεσμούς. Οι συγκρούσεις που αναδύονται τώρα ανάβουν φωτιές και σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο της ζωής σου. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σήμερα. Εσύ δώσε βάση στις λεπτομέρειες της καθημερινότητας σου. Περισσότερο απ’ ότι συνήθως.

Καρκίνος
Οι διελεύσεις των επόμενων ημερών ανακινούν τις φιλοδοξίες σου με τρόπο όμως πιεστικό. Προσπάθησε να μην ασκείς υπερβολική πίεση στον εαυτό σου για να πετύχεις τους στόχους σου, γιατί αυτό λειτουργεί εις βάρος της ψυχολογίας σου. Η αναζήτηση συμβιβασμού μπορεί να αξίζει τον κόπο σε αυτή τη φάση. Με τον Ήλιο στον ηλιακό 2ο οίκο σου θέλεις περισσότερη προβλεψιμότητα και άνεση, αλλά η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της χαράς σου σήμερα σε ενθαρρύνει να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και λίγο να διασκεδάσεις.

tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Λόγω του Δεκαπενταύγουστου αποφασίστηκε η μετάθεση των κληρώσεων για την Δευτέρα 21 Αυγούστου

 

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics