Breaking News
28 Μαΐου 2021

Ο βοηθός του προπονητή του Εργοτέλη, Γιάννη Ταουσιάνη, Μανώλης Σουτζής, μίλησε στο Zarpa Radio για τη φετινή σεζόν στη Super League 2 και για τα σχέδια της επόμενης χρονιάς.

 

Αρχικά είπε: «Σίγουρα, μας έχει μείνει μια μεγάλη πίκρα μετά το τελευταίο ματς που δώσαμε απέναντι στον Ιωνικό, γενικά όμως είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Θεωρώ ότι είμαστε μια ομάδα η οποία έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και εξέλιξε πολλά παιδιά, η ομάδα μας έχει πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Νομίζω ότι ήταν μια χρονιά ονειρεμένη και η οποία θα μας μείνει σίγουρα χαραγμένη». 

 

«Η αλήθεια είναι ότι όταν είχαμε μείνει τόσο καιρό εκτός δράσης, σχεδόν ένα χρόνο, περιμέναμε ότι θα υπάρχουν μεταπτώσεις, όχι μόνο από τη δική μας ομάδα, άλλα κι από άλλες ομάδες. Οταν οι ποδοσφαιριστές έχουν μείνει τόσο μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης περιμένεις σίγουρα ότι θα υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Στα πρώτα δύο ματς παίξαμε απέναντι σε ομάδες που ήταν από τα φαβορί, δύο ντέρμπι, τα οποία τα χάσαμε, θεωρώ, άδικα. Από εκεί και πέρα κάναμε πράγματι μία καταπληκτική πορεία, καταφέρνοντας να στεφθούμε πρωταθλητές χειμώνα μετά το τέλος του α’ γύρου. Ακολούθησαν πέντε ματς όπου κάναμε ισάριθμες ήττες που ήταν εκτός προγράμματος ειδικά απέναντι σε κάποιες ομάδες που ήταν προς τα κάτω στην βαθμολογία. Ποτέ πάντως δε χάσαμε την πίστη μας. Ακόμα και αυτά τα ματς που χάσαμε, δεν το αξίζαμε να τα έχουμε χάσει γιατί παίξαμε ποδόσφαιρο όπου για την κατηγορία ειδικότερα ήταν αρκετά καλό. Κάναμε όμως ένα ντεμαράζ, μπαίνοντας στα πλέι οφ όπου γνωρίζαμε ότι για να έχουμε ελπίδες πρέπει να κάνουμε πέντε νίκες. Αυτό το καταφέραμε, κάναμε τέσσερις νίκες και πήγαμε στο παιχνίδι-τελικό με τον Ιωνικό όπου εκεί πέρα όπως γνωρίζετε κι εσείς έγιναν κάποια πράγματα τα οποία μας έκαναν να μη χάσουμε εμείς, αλλά μας ανάγκασαν να χάσουμε».

Επίσης, είπε:

Για το πώς θα κατέβει ο Εργοτέλης στο νέο πρωτάθλημα: «Απ’ ό,τι ξέρω, υπάρχουν προτάσεις για κάποια παιδιά, υπάρχει δηλαδή ενδιαφέρον από ομάδες. Λήγουν κάποια σύμβολα και νομίζω πως είναι αρκετά κιόλας στην ομάδα. Η φιλοσοφία εδώ και μια πενταετία στον Εργοτέλη είναι αυτή, να παίρνει παιδιά, να τα εξελίσσει, να μπορούμε να τα βάζουμε στη φιλοσοφία της ομάδας, στον τρόπο παιχνιδιού της. Νομίζουμε ότι τα έχουμε καταφέρει και θεωρώ ότι σαν αποκορύφωμα αυτής της προσπάθειας τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν η φετινή μας πορεία γιατί υπήρξε εξέλιξη τόσο στα παιδιά όσο και στην ομάδα. Νομίζω ότι το χάρηκαν όλοι οι πρωταγωνιστές αυτό το πρωτάθλημα».

Για τα Χανιά: «Να πω την αλήθεια, την ομάδα των Χανίων την είχα από τα φαβορί, από τα τρία τουλάχιστον φαβορί από την αρχή του πρωταθλήματος για ν’ ανέβει κατηγορία. Δεν έκανε καλό α’ γύρο. Μετά το ματς ειδικότερα μες στα Χανιά όπου πήραμε το διπλό νομίζω ότι από ‘κει άρχισε η κακή τους πορεία. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι είχε ξεκινήσει η ομάδα με το ματς με τον Λεβαδειακό, το οποίο βάσει της εικόνας που είχαν τα Χανιά έπρεπε να το είχαν κερδίσει, χάνοντας το πέναλτι, εάν είχαν πάρει το διπλό θα είχαν μετά τελείως διαφορετική ψυχολογία και άλλη ώθηση. Πολλές φορές το ποδόσφαιρο είναι λεπτομέρειες. Προσωπικά θεωρώ πως είχαν ένα ρόστερ για να πρωταγωνιστήσουν και τα κατέτασσα μέσα στα τρία φαβορί για να βγουν κατηγορία. Στον α’ γύρο είχαν ατυχίες, σίγουρα δεν είχαν την αναμενόμενη πορεία. Με την έλευση βέβαια του κ. Παπαδόπουλου νομίζω ότι έγιναν μια πιο στιβαρή ομάδα, που ήξερε να παίρνει αποτελέσματα. Θεωρώ ότι μπορούσαν να κάνουν περισσότερα πράγματα και το λέω αυτό με πάσα ειλικρίνεια για την ομάδα των Χανίων».

Για τη νέα σεζόν και ποια είναι η άποψή του για την αναδιάρθρωση: «Η γνώμη μου είναι πως το φετινό πρωτάθλημα ήταν με το πιο μεγάλο ενδιαφέρον τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια. Δε θυμάμαι δηλαδή να είχε κανένα άλλο τόσο σασπένς μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Νομίζω πως έγινε ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα και θεωρώ ότι έτσι όπως είναι η δομή του δεν πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση. Ίσως μια αναδιάρθρωση αλλοιώσει την ποιότητα του πρωταθλήματος και των ίδιων των ομάδων. Δεν είμαι εγώ αρμόδιος για να πω τι θα γίνει, απλά λέω την γνώμη μου. Νομίζω ότι θα πρέπει να συνεχιστεί όπως ήταν και φέτος».

Για το μέλλον του και αν θα παραμείνει στον Εργοτέλη: «Ο κ. Ταουσιάνης είναι ο πρωτομάστορας αυτής της ομάδος και εμείς είμαστε συνεργάτες του. Γενικότερα τόσο από εμάς όσο και από την ομάδα υπάρχει μια θετική σκέψη για τη νέα χρονιά. Την Παρασκευή πραγματοποιούμε την τελευταία μας προπόνηση και νομίζω ότι από εκεί και πέρα θα ξεκινήσουμε να μιλάμε για τη νέα περίοδο. Γνωρίζω ότι η διοίκηση έχει μία θετική άποψη για εμάς, αλλά και από εμάς ισχύει κάτι αντίστοιχο προς την ομάδα. Εύχομαι πραγματικά τόσο ο Εργοτέλης όσο και τα Χανιά να πρωταγωνιστήσουν του χρόνου γιατί αυτό είναι κάτι που το δικαιούμαστε βάσει αυτό που έχουμε δείξει τα τελευταία χρόνια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Formula 1 – Χάμιλτον: Δεν αντέχουμε άλλο ένα καταστροφικό Σαββατοκύριακο

Οι αντίπαλοι του Τσιτσιπά μέχρι τον τελικό του Roland Garros

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics