Breaking News
06 Ιουνίου 2021

Η Μαρία Σάκκαρη πέτυχε την υπέρβαση που αναζητούσε στο Ρολάν Γκαρός. Για πρώτη φορά στην καριέρα της η Ελληνίδα τενίστρια προκρίθηκε στις "16" του σπουδαίου παριζιάνικου τουρνουά νικώντας τη Βελγίδα Ελίζ Μέρτενς με 7-5, (2)6-7, 6-2.

Αντίπαλος της Σάκκαρη στην επόμενη φάση θα είναι η Αμερικανίδα Σοφία Κένιν, περσινή φιναλίστ του τουρνουά και Νο 4 στο ταμπλό, που νίκησε δύσκολα τη συμπατριώτισσά της Τζέσικα Πεγκούλα με 4-6, 6-1, 6-4.

Παρότι ξεκίνησε στο πρώτο σετ με 0-2 στα γκέιμ, η Σάκκαρη βρήκε ρυθμό χάρη στο εξαιρετικό της σερβίς και έφτασε στο 7-5. Στο δεύτερο σετ η Μέρτενς "επιβίωσε" από τη θέση στην οποία την έφερε η Σάκκαρη και έγινε η πρώτη τενίστρια φέτος στο Ρολάν Γκαρός που κερδίζει σετ απέναντι στην Ελληνίδα.

Ωστόσο, στο τρίτο σετ η Σάκκαρη ξεκίνησε με μπρέικ, άνοιξε τη διαφορά και πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη, τέταρτη επί της Βελγίδας στις οκτώ μεταξύ τους αναμετρήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι καλύτερες στιγμές του κόντρα στους Νετς [vid]

«Πεντάσφαιρη» η Εθνική U21 στο ντεμπούτο του Σίμου (vid)

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics