Breaking News
08 Μαΐου 2024

ΟΦΗ: Ο Γιαννούλης κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια


Ο Κώστας Γιαννούλης αποφάσισε να βάλει τέλος σε μία πλούσια καριέρα και το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό θα είναι το τελευταίο του.

ΟΦΗ: Ο Γιαννούλης κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια
Ο Κώστας Γιαννούλης αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του. Σε ηλικία 36 ετών θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και το Σάββατο ο αγώνας με τον Παναιτωλικό θα είναι ο τελευταίος μίας πλούσιας καριέρας.

Ο Γιαννούλης πήγε στον ΟΦΗ το 2019 και με τη φανέλα του αγωνίζεται μέχρι και σήμερα, ενώ έχει περάσει από Ολυμπιαλό, Ηρακλή, Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης, αλλά και την Κολωνία.


Μάλιστα ο τεχνικός του ΟΦΗ, Τραϊανός Δέλλας ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί το Σάββατο στο γήπεδο προκειμένου να χειροκροτήσει τον 36χρονο ποδοσφαιριστή.

fosonline.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

 

Ο Ναυτικός όμιλος Σητείας διοργανώνει φέτος το πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP 2024 «Sitia on SUP 2024»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics