Breaking News
03 Ιανουαρίου 2019

Ο Πολ Πογκμπά φέρεται να πάρκαρε την πανάκριβη Rolls Royce του σε θέσεις ΑΜΕΑ σε εμπορικό κέντρο του Μάντσεστερ, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που δημοσιοποίησε ο αγγλικός Τύπος.

Το αυτοκίνητο του Γάλλου μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τις πινακίδες από το πριγκιπάτο του Μονακό φαίνεται να έχει παρκάρει στις ειδικές θέσεις. Ένας από τους περαστικούς το φωτογράφησε και το ανέβασε στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεια, τον ενημέρωσαν ποιος είναι ο κάτοχος του αυτοκινήτου.

Ο ίδιος τόνισε: “Δεν ξέρω από ποδόσφαιρο εγώ, αλλά μου είπαν κάποιοι άλλοι που βρίσκονταν στο σημείο ότι ανήκε σε ποδοσφαιριστή το αυτοκίνητο που είδαμε παρκαρισμένο”.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics